Όταν η γέννα γίνεται τραυματική εμπειρία...
Όταν η γέννα γίνεται τραυματική εμπειρία...


Η Ashley Graham είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον γυναικείο πληθυσμό, καθώς προτρέπει πάντα όλες τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι. Το γνωστό plus size μοντέλο καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έδειχνε αρετουσάριστες φωτογραφίες του σώματός της, ενώ μετά την γέννηση των διδύμων της αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την τραυματική εμπειρία του τοκετού.

Η 34χρονη Ashley είναι μητέρα τριών παιδιών. Τον Φεβρουάριο του 2020 καλωσόρισε το πρώτο της παιδί και τον Ιανουάριο του 2022 τα δίδυμα αγοράκια της. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη που έδωσε στο Glamour μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην τελευταία γέννα, λέγοντας ότι έχασε λίτρα αίματος και παραλίγο να πεθάνει.

«Κάποια στιγμή κοίταξα την μαία και της είπα ''δεν αισθάνομαι καλά'' και έχασα τις αισθήσεις μου. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ένιωσα ένα ελαφρύ χτύπημα στο μάγουλό μου. Όταν συνήλθα είδα αίμα παντού. Προσπαθούσαν να με καθησυχάσουν, λέγοντάς μου ότι είμαι καλά. Δεν ήθελαν να μου πουν εκείνη τη στιγμή, ότι είχα χάσει λίτρα αίματος. Ούτε ότι μία από τις μαίες έπρεπε να με γυρίσει ανάποδα, να πιέσει το δάχτυλό της ακριβώς πάνω από το ηβικό οστό για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία.»

Μετά την γέννηση των αγοριών της η Ashley ήταν πολύ αδύναμη και δεν μπορούσε να σταθεί ούτε καθιστή. «Έμεινα ξαπλωμένη για τέσσερις μέρες συνεχόμενα. Δεν μπορούσα να περπατήσω και για σχεδόν δύο μήνες δεν μπορούσα να βγω απ' το σπίτι».

Η ιστορία της ευτυχώς, είχε καλό τέλος και τώρα απολαμβάνει την μητρότητα στο έπακρο.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!