Ήθελαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην κόρη τους κι απέκτησαν... 4δυμα!
Ήθελαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην κόρη τους κι απέκτησαν... 4δυμα!


Η Madison Collier, μια μαμά από την Ατλάντα έπαθε το σοκ της ζωής της όταν ο γυναικολόγος της, τής αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος σε 4δυμα!

Η Collier με τον σύζυγό της είχαν αποφασίσει να χαρίσουν στην 3 ετών κόρη τους ένα αδερφάκι για να μη νιώθει μόνη της. Όταν, λοιπόν, έμαθαν ότι περιμένουν όχι 1 αλλά 4 μωρά δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Κι ο γιατρός της όμως έμεινε άναυδος! Μάλιστα, την ρώτησε αν κάνει κάποια θεραπεία γονιμοτήτας - η σύλληψη όμως των 4 μωρών είχε γίνει φυσιολογικά.

Η μαμά παραδέχτηκε ότι στην αρχική δεν πίστεψε τον γυναικολόγο της. Μόλις όμως συνειδητοποιήσε πώς δεν της έκανε πλάκα, την έπιασαν τα κλάματα καθώς φοβόταν για τον κίνδυνο που έχει μια τέτοια εγκυμοσύνη. Ο σύζυγός της από την άλλη, σωριάστηκε στο πάτωμα, όταν έμαθε τα νέα.

«Πέρασε μια εβδομάδα μέχρι να το... χωνέψουμε» είπε η Collier. Πρόσθεσε ακόμη ότι της είπαν ότι οι πιθανότητες να συλλάβουν τετράδυμα φυσικά ήταν μία στις 700.000. Ενώ το γεγονός ότι όλα τα μωρά έχουν τον δικό τους σάκο και πλακούντα, συμβαίνει 1 στα 15 εκατομμύρια.

Η Madison Collier γέννησε δύο κορίτσια, την Eliza June και την Iris Annabelle και δύο αγόρια, τους Calloway Silas και Wilder Shepherd, στις 3 Σεπτεμβρίου. «Τα μωρά ήρθαν λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, αλλά όλα πήγαν καλά».

Πηγή: newsweek.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!