Μαμά έμαθε στο μωρό της να πέφτει από τα έπιπλα... με ασφάλεια!
Μαμά έμαθε στο μωρό της να πέφτει από τα έπιπλα... με ασφάλεια!


Τα μωρά λατρεύουν να εξερευνούν και φυσικά, να σκαρφαλώνουν στα έπιπλα. Όσο κι αν φοβόμαστε μη χτυπήσουν, όμως, πρέπει να είμαστε ψύχραιμες και να τα αφήσουμε να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους. Αυτή η μαμά μοιράστηκε με τους followers της στο instagram το πως έμαθε στο παιδάκι της να πέφτει με ασφάλεια από όταν ήταν μόλις 6 μηνών!

Mε το που είδε την κορούλα της να προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε έπιπλα και τις σκάλες του σπιτιού τους, η KC ήξερε πώς έπρεπε να της μάθει πώς να το κάνει με ασφάλεια.

«Τα έπιπλα και οι σκάλες μας φοβίζουν. Αποφεύγουμε να αφήνουμε τα μωρά μας να σκαρφαλώσουν γιατί φοβόμαστε πως θα πέσουν και θα πάθουν κάτι πολύ σοβαρό. Μήπως όμως πρέπει να τους δείξουμε τι να κάνουν όταν πέφτουν;».

Σε βίντεο που ανέβασε, έδειξε την 6 μηνών κόρη της να προσπαθεί να κατέβει από μια καρέκλα με την βοήθειά της. Στην αρχή την βοηθάει να ανέβει, και στη συνέχεια τη γυρνάει με την κοιλιά της να ακουμπάει το κάθισμα, ώστε να μπορεί να γλυστρίσει προς τα κάτω, πάντα με την υποστήριξη της μαμάς της.

Μετά από λίγους μήνες, όταν η μικρή της έγινε 11 μηνών, ανέβασε ένα βίντεο όπου η κόρη της σκαρφαλώνει στον καναπέ και πέφτει με τον τρόπο που της είχε δείξει παλιότερα η μαμά της.

Όσοι γονείς είδαν το βίντεο, ξετρελάθηκαν το κόλπο της μαμάς και αρκετοί ευχήθηκαν να το είχαν διδάξει νωρίτερα στα παιδιά τους.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!