Όταν οι παππούδες ταΐζουν κρυφά χαζομάρες το παιδί...
Όταν οι παππούδες ταΐζουν κρυφά χαζομάρες το παιδί...


Mία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μας είναι το φαγητό των παιδιών και οι διατροφικές συνήθειες που θα αποκτήσουν μεγαλώνοντας. Όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε εμείς όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους παππούδες - οι οποίοι προκειμένου να ευχαριστήσουν τα εγγόνια τους, πολλές φορές δεν ακολουθούν τους κανόνες που έχουμε θέσει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση αυτού του μπαμπά που ανακάλυψε ότι τα πεθερικά του ταΐζαν ανθυγιεινά την 6χρονη κόρη του κάθε φορά που την πρόσεχαν.

Όπως εξήγησε η κόρη του είναι πολύ «δύσκολη» στο φαγητό και της αρέσουν πολύ συγκεκριμένες τροφές. Προκειμένου να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει, ξεκίνησε να μαγειρεύει και να φτιάχνει διάφορες παραλλαγές των αγαπημένων της πιάτων.

Επειδή ο ίδιος εργάζεται, αφήνει την 6χρονη του στα πεθερικά του τρεις φορές την εβδομάδα για να την προσέχουν. Ωστόσο, πάντα της μαγειρεύει και της δίνει ταπεράκια να πάρει μαζί της όσο μένει με τους παππούδες της.

Σύντομα ανακάλυψε όμως ότι αυτά τα τάπερ... πετιούνται από την πεθερά του και το παιδί του τρέφεται με ανθυγιεινά σνακ.

«Ρώτησα την κόρη μου και μου αποκάλυψε πως η γιαγιά της πετάει το φαγητό που της δίνω και της φτιάχνει δικά της σνακ». Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο μπαμπάς εξοργίστηκε και απευθύνθηκε στην πεθερά του, η οποία τον κατήγορησε ότι ο ίδιος έχει κακομάθει την κόρη του στο φαγητό.

Όσο κι αν προσπάθησε να της εξηγήσει ότι η λύση στο πρόβλημα της μικρής δεν ήταν τα ανθυγιεινά φαγητά, η γιαγιά ήταν ανένδοτη και έτσι αποφάσισε να μην την αφήσει ξανά την κόρη του στο σπίτι των πεθερικών του.

Ο μπαμπάς αφού μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit, απευθύνθηκε στους χρήστες ζητώντας την αποψή τους.

Εσείς τι πιστεύετε; Είναι υπερβολική η αντίδρασή του;

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!