«Η πεθερά πέταξε το κουκλάκι του γιου μου, επειδή δεν είναι για... άντρες!»
«Η πεθερά πέταξε το κουκλάκι του γιου μου, επειδή δεν είναι για... άντρες!»


Μία μαμά εξηγεί σε ανάρτησή της στα social media πως ο γιος της, ο οποίος είναι 3,5 ετών, έκοψε πριν από λίγκο καιρό και τώρα έχει βρει «παρηγοριά» σε τρία αγαπημένα του κουκλάκια. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τα έχει μαζί του όταν κοιμάται και όταν νιώθει αγχωμένος ή στεναχωρημένος. Μία συνήθεια που, μεταξύ μας, έχουν σχεδόν όλα τα παιδιά και μάλιστα για αρκετά χρόνια. Δυστυχώς, όμως, δεν είχε την ίδια άποψη και η πεθερά της.

«Μια μέρα γύρισα από τη δουλειά και τα κουκλάκια του γιου μου είχαν εξαφανιστεί. Το βράδυ ο μικρός έκλαιγε και δεν κοιμόταν με τίποτα, ενώ ήταν αναστατωμένος και την επόμενη μέρα. Όταν ήρθε η πεθερά μου να τον κρατήσει για να πάω στη δουλειά, την ρώτησα αν ξέρει πού είναι τα κουκλάκια, και η απάντησή της με σόκαρε!» λέει η μητέρα του 3χρονου.

«Η πεθερά μου, με απόλυτη ηρεμία μου εξομολογήθηκε πως πήρε τα κουκλάκια του από το κρεβατάκι του την ώρα που ο γιος μου κοιμόταν για μεσημέρι και τα φύλαξε στην τσάντα της. Αργότερα, όταν έφυγε από εμάς, τα πέταξε».

Η ανάρτηση της μαμάς συνεχίζει με έναν διάλογο που, ενδεχομένως, να σας θυμώσει κι εσάς όπως εξαγρίωσε κι εκείνη:

«Η πεθερά μου πέταξε τα κουκλάκια του γιου μου χωρίς καν να με ρωτήσει! Όταν την ρώτησα γιατί το έκανε, μου απάντησε πως ο εγγονός της είναι πλέον πολύ μεγάλος για να έχει κουκλάκια, και πως αυτά δεν είναι για αγόρια. Κι όταν της επεσήμανα πως το βράδυ δεν κοιμάται και κλαίει γοερά ζητώντας τα κουκλάκια του, μου απάντησε πως δεν πειράζει… Αγόρι είναι, ας κλάψει να γίνει άντρας».

Η μητέρα είπε στην πεθερά της πως δεν χρειάζεται να κρατάει άλλο τον μικρό και την απομάκρυνε από την οικογένειά της. Όσο για τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από την ανάρτησή της, στην πλειονότητά τους την δικαίωναν!

Πηγή: kidspot.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!