Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο
Πυροσβέστες ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο


Αυτά τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα διαφορετικά από τα άλλα αφού θα τα περάσουμε κλεισμένοι σπίτι και χωρίς τους αγαπημένους μας ανθρώπους κοντά μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γύρω μας υπάρχουν παιδιά που θα περάσουν τις γιορτές μόνα τους, όχι λόγω της πανδημίας, αλλά επειδή βρίσκονται στο νοσοκομείο και παλεύουν για τη ζωή τους.

Παιδιά που, όσο εμείς προετοιμαζόμαστε για το ρεβεγιόν, εκείνα βρίσκονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» και δίνουν αγώνα να νικήσουν τον καρκίνο.

Σ΄αυτά τα παιδιά, το πυροσβεστικό σώμα Ελλάδος θέλησε να προσφέρει χαμόγελα και χαρά κάνοντάς τους ένα υπέροχο δώρο: οι πυροσβέστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο και μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδάκια! Επιπλέον, παρέα με τους καλικάντζαρους, μοίρασαν δώρα και στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Πηγή: newsbeast.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!