Γιατρός ξεγεννά το μωρό της γυναίκας που είχε ξεγεννήσει πριν από 25 χρόνια!
Γιατρός ξεγεννά το μωρό της γυναίκας που είχε ξεγεννήσει πριν από 25 χρόνια!


Η ζωή μας είναι ένα σύνολο από κύκλους, μερικοί απ’ τους οποίους είναι αναπάντεχοι και πολύ ιδιαίτεροι, γεμάτοι από μοναδικές στιγμές που αποδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο, πόσο όμορφη μπορεί να γίνει η ανθρωπότητα. Όπως στην περίπτωση αυτού του απίθανου γιατρού απ’ το Σαν Αντόνιο του Τέξας, ο οποίος ξεγέννησε αυτές τις μέρες ένα μικρό αγοράκι, 25 χρόνια αφότου είχε ξεγεννήσει τη μητέρα του. Και όπως έκανε με τη μαμά του, τραγούδησε και σ’ εκείνο το τραγούδι των γενεθλίων για να κάνει τη στιγμή της γέννησής του ακόμη πιο ξεχωριστή και αξιοζήλευτη.

Στις 23 Μαρτίου του 1995, ο Δρ. Μπράιαν Κοξ βοήθησε την Ιζαμπέλ Λούνα να φέρει στον κόσμο τη μικρή Λόρεν. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, είχε την τιμή να βοηθήσει την, μεγάλη πια, Λόρεν να φέρει στον κόσμο το μικρό της αγοράκι, τον πρωτότοκό της.

«Μόλις έμεινε έγκυος, η Λόρεν ήρθε σε μένα ενθουσιασμένη γιατί γνωρίζει πόσο πολύ με εκτιμά η μαμά της. Περάσαμε τέλεια σ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», δήλωσε ο έμπειρος μαιευτήρας στο Good Morning America.

Σύμφωνα με την μαμά της Λόρεν, ο Δρ. Κοξ είχε τραγουδήσει το «Happy Birthday» όταν την έφερε στον κόσμο και το ίδιο έκανε και με τον αδερφό της 2 χρόνια μετά. Ο ίδιος φρόντισε όχι μόνο να επιβεβαιώσει την πληροφορία, αλλά να τραγουδήσει και στον μικρό Λόγκαν, ολοκληρώνοντας συμβολικά έναν πολύ όμορφο κύκλο.

Τρισευτυχισμένοι με το μικρό τους αγοράκι, η Λόρεν και ο σύζυγός της δήλωσαν πως ελπίζουν ο Δρ. Κοξ να είναι εκόμη εν ενεργεία όταν ο Λόγκαν, μεγάλος πια, κάνει κι εκείνος παιδί για να το ξεγεννήσει πάλι.

Πηγή: goodmorningamerica.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!