Δασκάλα έκανε παρανυφάκια όλους τους μαθητές της με σύνδρομο down
Δασκάλα έκανε παρανυφάκια όλους τους μαθητές της με σύνδρομο down


Το να είσαι εκπαιδευτικός είναι μια πολύ ανταποδοτική ενασχόληση επειδή προσφέρεις σε παιδιά και τα παιδιά αναγνωρίζουν την προσφορά σου κι έχουν κι εκείνα να σου δώσουν πολλά. Όταν, όμως, διδάσκεις σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, η σχέση με τους μαθητές σου μπορεί να γίνει ακόμη πιο δυνατή και η προσφορά σου έχει ακόμη μεγαλύτερο «εκτόπισμα». Μια δασκάλα σε ειδικό σχολείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ, έχει χτίσει τέτοια σχέση με τους μαθητές της που αποφάσισε ότι τους θέλει όλους παρόντες στον γάμο της. Κι εκείνοι πήγαν μετά χαράς.

Μάλιστα, η Κέισι Φρεντς δεν έμεινε απλώς σε μία πρόσκληση, αλλά έκανε όλα τα παιδάκια με σύνδρομο down της τάξης της παρανυφάκια. Τη συνόδεψαν λοιπόν με χαρά στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της κι απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες ήταν μια πολύ ευχάριστη μέρα και για εκείνα.

«Νιώθω αυτά τα παιδιά σαν οικογένειά μου», δήλωσε συγκινημένη η δασκάλα σε τοπικό μέσο, «είναι οι πρώτοι μου μαθητές και οι μοναδικοί μέχρι στιγμής κι έχω δεθεί τόσο πολύ μαζί τους που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα λείπουν από μια τόσο μοναδική στιγμή της ζωής μου».

Οι μαθητές από την πλευρά τους δήλωσαν πως από όλη την ημέρα δεν θα ξεχάσουν τον πουρέ πατάτας και τον χορό. Φαίνεται ότι οι μικροί παράνυμφοι το χάρηκαν με την ψυχή τους και δεν κατέβηκαν λεπτό απ’ την πίστα.

«Ήταν συναρπαστικό, απίθανο», συνέχισε η Φρέντς, «να τους έχω δίπλα μου και να έχουν ενεργό ρόλο σε κάτι τόσο όμορφο είναι κάτι που με συγκινεί πραγματικά».

 

 

Πηγή: amea-care.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!