«Πάντα θα είμαστε μια τάξη, μια ομάδα»
«Πάντα θα είμαστε μια τάξη, μια ομάδα»


Μετά το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια ήταν τα πρώτα που έκλεισαν! Έκτοτε, τα παιδιά μένουν σπίτι και προσπαθούν να καλύψουν τις χαμένες διδακτικές ώρες μέσω της τηλεκπαίδευσης και του διαδικτύου. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη διαπροσωπική επαφή εκπαιδευτικών και μαθητών αφού η αλληλεπίδραση της σχολικής τάξης και οι ζυμώσεις που γίνονται εντός του σχολείου διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και τις αξίες του μαθητή.

Οι εκπαιδευτικοί, που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους την αξία της διαζώσης συναναστροφής με τους μαθητές τους, τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και τη σελίδα «Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη».

Στο βίντεο αυτό, μεταξύ άλλων, θυμίζουν στα παιδιά πως θα έρθει σύντομα η μέρα που θα μπορούν να είναι όλοι μαζί, να αγκαλιάζουν τους φίλους τους, θα τους ψιθυρίζουν τα μυστικά τους και θα αντικρύσουν έναν καλύτερο κόσμο. Το πιο σημαντικό μήνυμα των εκπαιδευτικών, όμως, αναφέρει πως θα είναι για πάντα μία τάξη και μία ομάδα, τους λένε πόσο τους λείπουν και εύχονται καλή αντάμωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!