Απογειώθηκε το Pornhub με την καραντίνα!
Απογειώθηκε το Pornhub με την καραντίνα!


Η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 έχει οδηγήσει σε αύξηση της επισκεψιμότητας στο στο Pornhub και ιδίως στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γαλλία.

Αυτή την εβδομάδα, το Pornhub αποκάλυψε ότι η παγκόσμια κίνηση στον ιστότοπο έχει αυξηθεί κατά 11,6%, καθώς οι άνθρωποι μένουν όλο και περισσότερο στο σπίτι για να αποτρέψουν τη διάδοση του κορωνοϊού. Σε μια κανονική μέρα, το Pornhub έχει περίπου 120 εκατομμύρια επισκέπτες, αλλά αυτήν την περίοδο έχει σχεδόν 134 εκατομμύρια - και πολλοί από αυτούς ψάχνουν το coronavirus porn .

Σύμφωνα με το Pornhub, η δωρεάν πρόσβαση βοήθησε επίσης στην αύξηση των επισκεπτών στον ιστότοπο. Στις 12 Μαρτίου πρόσφερε δωρεάν περιεχόμενο Premium για όλη την Ιταλία, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας κατά 57%. Στις 16 Μαρτίου, το Pornhub έκανε το ίδιο για τους χρήστες στη Γαλλία και στην Ισπανία και είδε παρόμοιες αυξήσεις κατά 38,2% και 61,3% αντίστοιχα.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι τέτοια εντυπωσιακά νούμερα καταδεικνύουν σαφώς ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη ήταν ευτυχείς με το να έχουν περισπασμούς ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι. Επίσης οι στατιστικολόγοι έχουν καταγράψει περισσότερες από 9 εκατομμύρια αναζητήσεις που περιέχουν είτε τη λέξη "corona" είτε "covid".

Ακόμα, σημειώθηκε αύξηση από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά κατά 2% στις αρχές Μαρτίου, η οποία έφτασε και το 6% με 7%, μόλις δύο εβδομάδες αργότερα.

Εν τω μεταξύ, στην Ολλανδία η επισκεψιμότητα αυξήθηκε κατά 14% κατά την ίδια περίοδο, ενώ η κίνηση στο Χονγκ Κονγκ και στην Ινδία, που δεν έλαβαν δωρεάν προσφορές, παρουσίασε άνοδο κατά 23,4% και 18%, αντίστοιχα.

Το Pornhub έχει δεσμευθεί να δωρίσει τα έσοδα του Μαρτίου σε νοσοκομεία και στις τρεις χώρες, που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό στην Ευρώπη.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!