Νηπιαγωγείο στη Λήμνο επισκέφτηκε το καταφύγιο αδέσποτων του νησιού
Νηπιαγωγείο στη Λήμνο επισκέφτηκε το καταφύγιο αδέσποτων του νησιού


Μια επίσκεψη στο καταφύγιο αδέσποτων στη Λήμνο έκανε πριν λίγες μέρες ο παιδικός σταθμός του στρατοπέδου Βερτσώνη του νησιού. Τα παιδάκια γνώρισαν τα σκυλάκια που ζουν εκεί, τα χάιδεψαν και τα πήγαν βόλτα. Μαζί τους ήταν και οι δασκάλες τους, που είχαν την υπέροχη αυτή ιδέα.

Διαβάστε τι γράφει στη ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου-Αδέσποτες Ψυχές:

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στο χώρο του καταφυγίου Δήμου Λήμνου τον παιδικό σταθμό του στρατοπέδου Βερτσώνη!! Παιδάκια ηλικίας 2-4 ετών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους και τις εξαιρετικές τους δασκάλες, επισκέφθηκαν τα αδέσποτα του νησιού και το καταφύγιο γέμισε χαρούμενες φωνές!

Αγκάλιασαν, χάιδεψαν και έβγαλαν βόλτα τα σκυλιά και όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι, δίποδοι και τετράποδοι! Οι φοιτητές του νησιού μας ήταν επίσης εκεί δίνοντας για ακόμα μια φορά το παρόν!!!

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους φοιτητές Παναγιώτη και Αλεξάνδρα για τις φωτογραφίες που είπαν αμέσως το “ναι” όταν τους ζητήθηκε να καλύψουν” τη βόλτα! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και ένα μεγάλο μπράβο στις δασκάλες του παιδικού σταθμού που πήραν αυτή την πρωτοβουλία να επισκεφθούν μαζί με τα παιδιά τα αδεσποτάκια του νησιού!!!

Τα σκυλιά έλαβαν τόση αγάπη από όλους, μικρούς και μεγάλους, που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο. Να είστε όλοι καλά και να μην ξεχνάτε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!