Η χριστουγεννιάτικη 3D animation ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά
Η χριστουγεννιάτικη 3D animation ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά


Ο Ευγένιος Τριβιζάς, αγαπημένος των μαμάδων και λατρεμένος των παιδιών, είναι παρών κάθε Χριστούγεννα όχι μόνο με τα βιβλία και τα θεατρικά του, αλλά και με την ταινία 3D Ani­ma­­tion που κάθε χρόνο μας συγκινεί το ίδιο!

Η μουσική του Δ. Παπαδηµητρίου, και η συμμετοχή των Δ. Σαββόπουλο, Μ. Ναυπλιώτου, Δ. Πιατά, Π. Χαϊκάλη, Θ. Αθερίδη και Δ. Σκιάδη συμπληρώνουν την μαγική χριστουγεννιάτικη ιστορία και μας χαρίζουν μια υπέροχη καλλιτεχνική στιγμή!

Η ιστορία

«Ένα χριστουγεννιάτικο βράδυ, στο ζοφερό πεζοδρόµιο µιας πόλης, συναντιούνται ένα παραµεληµένο δέντρο και ένα φτωχό αγόρι. Το δέντρο βλέπει από τα παράθυρα των σπιτιών τα καταστόλιστα δέντρα και ζηλεύει. Ζητά από το αγόρι να το στολίσει. Εκείνο, όµως, ούτε στολίδια έχει, ούτε χρήµατα. Πώς είναι δυνατόν να στολίσει ένα µίζερο δέντρο στη µέση ενός παγωµένου πεζοδροµίου; Κι όµως… εκείνη η νύχτα είναι µια νύχτα ονείρων, µια νύχτα µαγική…


Σε µιαν ατµόσφαιρα που ανακαλεί το Κοριτσάκι µε τα σπίρτα, ο αγαπημένος μας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς στήνει µια συγκινητική, ονειρική ιστορία, που αποδίδει το πραγµατικό περιεχόµενο των Χριστουγέννων».

Δείτε την ταινία εδώ:

 


Πηγή: juniorsclub.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!