Ενδείξεις ότι ο σύντροφός σας έχει ανασφάλειες
Ενδείξεις ότι ο σύντροφός σας έχει ανασφάλειες


Μπαίνοντας σε μια νέα σχέση, ανακαλύπτεις από την αρχή τον εαυτό σου, όπως και τις ανάγκες αλλά και την προσωπικότητα του συντρόφου σου. Η καθημερινή αλληλεπίδραση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια στοιχεία που ούτε καν φανταζόσουν, όπως πολλές ανασφάλειες που μπορεί να εξελιχθούν σε μελλοντικά επικίνδυνες συμπεριφορές.

Σύμφωνα με τον ειδικό ψυχικής υγείας, Ron Yap, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα σημάδια που μαρτυρούν ότι ο σύντροφός σου μπορεί να είναι εξαιρετικά ανασφαλής. Το πρώτο σημάδι είναι ότι το νέο πρόσωπο στη ζωή σου, μιλάει συνέχεια για πρώην και μάλιστα σε συγκρίνει μαζί τους.

Σε κάνουν να νιώθεις ενοχές όταν δεν τους παίρνεις τηλέφωνο ή για κάποιον λόγο δεν απαντάς στις κλήσεις τους και σχεδόν σε παρακαλούν να πας μαζί τους σε διάφορες εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις για να δείξουν στους πάντες ότι είστε μαζί.

Ο ανασφαλής σύντροφος θέλει επίσης να ξέρει με κάθε λεπτομέρεια τι σκοπεύεις να κάνεις καθημερινά μέσα στη μέρα και σε απομονώνει από τους φίλους σου γιατί συνεχώς υποψιάζεται διάφορα. Τα τελευταία σημάδια, σύμφωνα με τον Yap, είναι ότι ένα άτομο με ανασφάλειες ζητάει διαρκώς επιβεβαίωση για τη σχέση σας. Τα πάντα στα μάτια του, είναι ένα είδος ανταγωνισμού με αποτέλεσμα να αποκτά πολύ εύκολα επιθετική και αμυντική διάθεση.

Το post, που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 8.000 likes, στο τέλος υπογραμμίζει ότι κανείς σύντροφος δεν είναι τέλειος κυρίως εξαιτίας των παρελθοντικών του εμπειριών αλλά όταν εμφανίζει σε υπερβολικό βαθμό τις παραπάνω συμπεριφορές, θέλει προσοχή γιατί μπορεί εύκολα να γίνει τοξικός.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!