Τι φοβάται κάθε ζώδιο σε μία σχέση
Τι φοβάται κάθε ζώδιο σε μία σχέση


Όλοι έχουμε τους προσωπικούς μας φόβους και κανείς δεν αισθάνεται πραγματικά ασφαλής σε μια σχέση. Ακόμη και οι πιο σίγουροι από εσάς, έχετε κάποιους κρυφούς φόβους. Και αυτοί οι φόβοι πάντα δείχνουν το πιο άσχημο πρόσωπό μας, στο πεδίο της αγάπης.

Είμαστε όλοι απλά άνθρωποι και σύμφωνα με το ζώδιό μας, μπορεί να επιδεικνύουμε ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Για κάθε ζώδιο, μάλιστα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος φόβου που μπορεί να επικρατήσει όταν πρόκειται για σχέσεις, αγάπη και ρομαντισμό.

Ακολουθεί μια λίστα με αυτά που φοβούνται περισσότερο τα ζώδια σε μια σχέση:

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός φοβάται ότι θα μάθουν πως έκανε κάτι και θα τον επιπλήξουν γι’ αυτό. Όσο δυναμικοί μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι, είναι επίσης αρκετά νευρικοί και τους αρέσει να ξεφεύγουν από καταστάσεις με κακή συμπεριφορά.

Όταν τους πιάνουν να κάνουν κάτι κάτι κακό, αυτό προκαλεί μέσα τους μια τεράστια σύγκρουση. Και θα περάσουν πολύ δύσκολα, φοβούμενοι ότι οποιαδήποτε λάθος κίνηση που έκαναν θα αποκαλυφθεί και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τις συνέπειές της.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το ζώδιο θέλει να αγαπήσει τόσο πολύ, αλλά ξέρουν ότι το κόστος της αγάπης είναι το να είσαι ευάλωτος. Οι Ταύροι φοβούνται ότι η αγάπη τους αποδυναμώνει. Ενώ γνωρίζουν ότι η αγάπη μπορεί να είναι η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής τους, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε όταν ερωτευτούν, να μην φάνε τα μούτρα τους. Ο Ταύρος παίρνει βαριά τα παθήματα του παρελθόντος και αυτά μπορεί να εξελιχθούν σε φόβο οικειότητας στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έκπληξη δεν είναι, αλλά η λήψη αποφάσεων, είναι αυτό που φοβάται ο Δίδυμος περισσότερο. Εάν ένας Δίδυμος είναι σε σχέση και πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση – να παντρευτεί ή να χωρίσει – θα αναβάλει αυτήν την απόφαση για όσο το δυνατόν περισσότερο, με την ελπίδα ότι όλα θα λυθούν δια μαγείας.

Οι Δίδυμοι αγαπούν την πρόοδο, αλλά προτιμούν να ακολουθήσουν το σχέδιο κάποιου άλλου, παρά να επηρεάσουν οι ίδιοι αυτήν την πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μεγαλύτερος φόβος για έναν Καρκίνο είναι η έλλειψη ασφάλειας, στην αγάπη και στη ζωή. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι μένουν σε αυτό το φόβο, σε τέτοιο βαθμό που καταλήγουν να μπλέκουν σε ανασφαλείς. Δημιουργούν ασυνείδητα στρεσογόνες συνθήκες γύρω τους και συχνά εγκλωβίζονται σε αυτές. Ο Καρκίνος είναι χαρούμενος όταν τον αγαπούν και τον φροντίζουν. Ανησυχούν για την πορεία των πραγμάτων μέχρι τελικής πτώσεως.

ΛΕΩΝ
Ο μεγαλύτερος φόβος του Λέοντα είναι να ξεχαστεί ή να μην τον λάβουν υπόψη. Και οι περισσότεροι, φοβούνται πως δεν είναι ξεχωριστοί. Το να είσαι Λέων και να νιώθεις μέτριος είναι σαν κατάρα.

Οι φόβοι του, αν και παιδικοί, τείνουν να τον κάνουν να υπερπροσπαθεί, σε κάθε ευκαιρία. Όταν βλέπεις έναν Λέοντα να το παρακάνει, είναι επειδή είχε μια νευρωτική στιγμή που τον έκανε να πιστέψει ότι μπορεί να τον έχεις ξεχάσει. Θέλουν να γίνουν ο ήρωάς σου και είτε πιστεύεις σε αυτούς είτε όχι, θέλουν περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος φοβάται ότι θα απογοητευτεί. Κυρίως από τον εαυτό του, αλλά και από τους γύρω του. Δεν είναι τόσο το ότι ο Παρθένος παραμένει πιστός στο στερεότυπο ότι είναι επικριτικός και αναζητά την τελειότητα. Είναι ότι έχει βιώσει απώλεια στο παρελθόν και αυτό τους πληγώνει.

Δυστυχώς, τα ζητήματα του παρελθόντος δεν φεύγουν ποτέ πραγματικά από το μυαλό ενός Παρθένου. Χρησιμοποιούν αυτόν τον πόνο και δημιουργούν σενάρια στην καθημερινότητά τους. Σκηνές που τελικά γίνονται αληθινές. Η δυσκολία του να δείξει εμπιστοσύνη γίνεται πρόβλημα στην καθημερινή ζωή. Φοβούνται ότι αυτό που αγαπούν θα καταστραφεί. Συχνά καταλήγει να το καταστρέφει ο ίδιος.

ΖΥΓΟΣ
Αν υπάρχει κάτι που φοβάται ένας Ζυγός σε μια σχέση, είναι το ενδεχόμενο να χάσει τον έλεγχο και το μέτρο. Δεδομένου ότι είναι από τη φύση του καλόκαρδος και συμπονετικός, καταλήγει να εγκαταλείπει μεγάλο μέρος της ελευθερίας του για χάρη των άλλων.

Εξαντλείται με την καλοσύνη του και με αυτόν τον τρόπο, βρίσκει τον εαυτό του να δίνει πάρα πολλά. Αυτό τον βάζει σε μια βαθιά ενδοσκόπηση, όπου συνεχώς αναρωτιέται σε ποιόν ανήκει τελικά η ζωή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας τυπικός Σκορπιός φοβάται τη στασιμότητα. Αυτοί είναι άνθρωποι που παλεύουν για τα δικαιώματά τους και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό τους.

Ωστόσο, όταν ένας Σκορπιός δεν μπορεί να επηρεάσει την αλλαγή, υποφέρει. Η πλήξη μπορεί να σκοτώσει έναν Σκορπιό. Παρόλο που έχουν μεγάλη φαντασία που τους βοηθά να ξεφεύγουν, όταν η αλλαγή δεν μπορεί να συμβεί, ο Σκορπιός θα αρχίσει να αισθάνεται πολύ ανήσυχος και φοβισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο φόβος του να μην ξεχωρίζει, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για έναν Τοξότη. Οι Τοξότες είναι στωικά πλάσματα που δεν θα πιστέψουν πως είναι τίποτα λιγότερο, εκτός από ξεχωριστοί. Θα απομακρυνθούν από οποιαδήποτε κατάσταση που τους κάνει να νιώθουν σαν ένα ακόμα «plus one». Η ανάγκη τους για αναγνώριση, είναι πράγματι απαιτητική. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι να πιστέψει κάποιος ότι είναι «βασικοί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι οι υπερασπιστές των αδυνάτων και των καταπιεσμένων και αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι το ενδεχόμενο να μην ακουστούν. Έχουν πάντα την άποψή τους και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει να την εκφράσουν. Αν βρεθούν σε μια τέτοια κατάσταση όπου δεν τους ακούνε, θα γίνουν ακόμη πιο δυνατοί και θα φωνάξουν μέχρι να ακουστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος φοβάται το ενδεχόμενο να μην έχει επιλογές. Εάν είσαι σε σχέση με έναν Υδροχόο, πρέπει να καταλάβεις το εξής: Μπορεί να στριμώχνεται μπροστά σε μια απόφαση, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθεί να επιβεβαιώσει την αίσθηση της ατομικότητάς του. ΔΕΝ θέλει επιλέξει κάποιος άλλος για αυτόν. Θέλει να έχει την άποψή του και φοβάται ότι θα χάσει αυτή την επιλογή.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες ζουν με έναν βαθιά ριζωμένο φόβο: Τον φόβο της απόρριψης. Και ενώ όλοι το έχουμε αυτό ως ένα βαθμό, οι Ιχθύες, έχουν κάνει το φόβο αυτό, κάποια μορφή τέχνης. Ο φόβος τους εκδηλώνεται ως κλάμα και συχνά βλέπουν τον εαυτό τους ως «οσιομάρτυρα».

Δεν προσπαθούν να σου σπάσουν τα νεύρα. Απλώς έτσι εκφράζουν τον φόβο τους: Κλαίνε και γκρινιάζουν. Συχνά, οι Ιχθύες απορρίπτουν τον εαυτό τους σε μια σχέση, πριν καν να έχεις την ευκαιρία να το κάνεις εσύ.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!