Οι έξυπνοι μένουν μόνοι για περισσότερο καιρο!
Οι έξυπνοι μένουν μόνοι για περισσότερο καιρο!


Έχετε παρατηρήσει ότι οι πραγματικά έξυπνοι άνθρωποι είναι συχνά χωρίς σύντροφο; Τουλάχιστον, τείνουν να μένουν single μέχρι πολύ αργότερα στη ζωή τους και δεν παντρεύονται μέχρι να νιώσουν πραγματικά έτοιμοι.

Τι συμβαίνει όμως και οι έξυπνοι άνθρωποι δεν έχουν σύντροφο;
Είναι δύσκολο να βρουν κάποιον που τους κεντρίζει διανοητικά

Οι έξυπνοι άνθρωπο είναι πιο αναλυτικοί και σκέφτονται πολύ. Κατανοούν τα συναισθήματά τους και δεν φοβούνται να τα εκφράσουν. Και εκείνοι που μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιον που μοιράζεται συνεχώς τα συναισθήματά του είναι ελάχιστοι.

Είναι δύσκολο να βρουν κάποιον που τους ικανοποιεί σεξουαλικά

Οι έξυπνοι άνθρωποι χρειάζονται κάτι πολύ περισσότερο από το απλό σεξ. Χρειάζονται οικειότητα και συναισθήματα. Σίγουρα ένα καλό σεξ μπορεί να τους ικανοποιήσει για περίπου πέντε λεπτά, αλλά για να βρουν ικανοποίηση στο σεξουαλικό κομμάτι, χρειάζονται κάτι περισσότερο από τη σωματική επαφή.

Θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι

Οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν πολλά ενδιαφέροντα εκτός της σχέσης τους. Έχουν επίσης φίλους εκτός σχέσης, επειδή τους αρέσουν οι διαφορετικοί τύποι ανθρώπων.

Δεν έχουν υπομονή και δεν υποχωρούν τόσο εύκολα

Οι έξυπνες άνθρωποι δεν θα υποχωρήσουν αν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο. Δεν θα κάνουν πράγματα που δεν πιστεύουν ότι είναι σωστά μόνο για να κρατήσουν τον σύντροφό τους χαρούμενο. Θα κάνουν πάντα αυτό που πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αφήσουν τη σχέση τους.

Η νοημοσύνη αντιμετωπίζεται συχνά ως πρόβλημα

Το επίπεδο ευφυΐας δεν είναι πάντα πλεονέκτημα σε μια σχέση. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι έξυπνοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα να βρουν σύντροφο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι έξυπνες άνθρωποι μένουν χωρίς σχέση. Για πολλούς είναι επιλογή. Άλλοι θα ήθελαν να είναι σε μια σχέση, αλλά αρνούνται να συμβιβαστούν με κάποιον δεν ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους. Οι έξυπνοι άνθρωποι κάνουν επιλογές για τον εαυτό τους, όχι με βάση το τι πιστεύει η κοινωνία.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!