Τα αντίθετα έλκονται κι αυτά τα 8 σκίτσα το αποδεικνύουν!
Τα αντίθετα έλκονται κι αυτά τα 8 σκίτσα το αποδεικνύουν!


Τον έρωτα δεν τον επιλέγουμε, μας επιλέγει και μας χτυπάει κατάστηθα χωρίς να κοιτάει χρόνια αλλά και διαφορές που πιθανόν να έχουμε με το ταίρι μας. Η γνωστή φράση «τα ετερώνυμα έλκονται» είναι πέρα για πέρα αληθινή και μπορεί να ισχύει ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Υπάρχουν ζευγάρια που είναι η μέρα με τη νύχτα μεταξύ τους και όμως είναι πολύ ευτυχισμένα! Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία με αυτά τα σκίτσα θα ταυτιστείτε.

Σε μια σχέση υπάρχει πάντα κάποιος που είναι πρωινός τύπος και πριν καλά καλά πιει καφέ, ξεχειλίζει από ενέργεια και αισιοδοξία. Βέβαια, αν δεν είσαι αυτός ο τύπος ανθρώπου δυσκολεύεσαι αφάνταστα να συμμεριστείς αυτή τη «χαρά» του πρωινού ξυπνήματος και, κακά τα ψέματα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις σκεφτεί να του φέρεις... το λαμπατέρ στο κεφάλι!

 

Δεν συμβαίνει μόνο σε μια σχέση. Είναι μια πανανθρώπινη αλήθεια: ο κόσμος χωρίζεται στους «κρυουλιάρηδες» και σ' αυτούς που ζεσταίνονται τόσο εύκολα, που θα κυκλοφορήσουν με κοντομάνικο ακόμα και αν έξω έχει πολύ κρύο! Τι γίνεται όταν αυτές οι δυο κατηγορίες ανθρώπων ερωτευτούν; Ένας καθημερινός πόλεμος! Για το πάπλωμα, το κλιματιστικό, τα ανοιχτά παράθυρα κτλ. κτλ. 

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι σ' αυτή τη ζωή που είναι οικονόμοι και μπορούν να βολευτούν με λίγο φως στο σπίτι για να κάνουν τα βασικά. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που αν δεν έχουν ολόκληρους... προβολείς να τους φωτίζουν σε κάθε τους βήμα - απ' το σαλόνι, στην κουζίνα- δεν μπορούν να σταθούν σ' ένα δωμάτιο. Το αποτέλεσμα είναι να τρέχεις ξωπίσω τους για να κλείνεις τους διακόπτες, για να μην κλείσουν εσένα μέσα για χρέη στη ΔΕΗ. 

Όπως υπάρχουν οι πρωινοί, όλο ενέργεια τύποι έτσι υπάρχουν και τα... «νυχτοπούλια» που όχι μόνο δεν νυστάζουν, αλλά μπορούν μέχρι και γενική καθαριότητα να κάνουν στο σπίτι, επειδή δεν τους παίρνει ο ύπνος! Πώς να τους κάνεις όμως παρέα όταν τα μάτια σου κλείνουν από την κούραση;

Ποιο το αποτέλεσμα όταν κάποιος που έχει τσακωθεί με την τάξη και την καθαριότητα, ερωτεύεται τον πιο τακτικό άνθρωπο του πλανήτη; Το αποτέλεσμα φαίνεται στο σκίτσο. Η ντουλάπα περνάει κρίση ταυτότητας!

Μερικά ζευγάρια όσο ερωτευμένα κι αν είναι, πολλές φορές κάνουν σαν τον σκύλο με τη γάτα. Ίσως γιατί και οι προτιμήσεις τους είναι διαφορετικές...

Και ποιος δεν βρίσκει χαρά στο φαγητό! Ωστόσο, κάποιοι το χαίρονται λίγο παραπάνω απ' όσο πρέπει - μασουλώντας δυνατά και κάνοντας τα πάντα γύρω τους χάλια. Κακά τα ψέματα, όση αγάπη κι αν υπάρχει, όταν δεις να πετάγεται σαλτσούλα στο αγαπημένο σου ρούχο, θα σου περάσει απ' το μυαλό να τον καρυδώσεις!

Τέλος ας μην ξεχνάμε πως σε μερικές σχέσεις υπάρχουν οι ατρόμητοι και οι φοβητσιάρηδες. Και ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό είναι πολύ θετικό καθώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον με τον πιο χαριτωμένο τρόπο!

Πέρα από την πλάκα, όμως, όσες διαφορές κι αν έχουμε με το έτερον ήμισυ, ακόμα κι αν είμαστε η μέρα με τη νύχτα δεν θα τον αλλάζαμε για κανέναν άλλον στον κόσμο!

Σκίτσα: brightside.me


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!