5+1 ενδείξεις ότι έχει βαρεθεί
5+1 ενδείξεις ότι έχει βαρεθεί


Υπάρχουν πολλές μικρές αλλαγές σε μια σχέση που μπορεί να δείξουν ότι ο σύντροφός σας, έχει ξεκινήσει να βαριέται. Και μπορεί να είναι τόσο μικρές, όπως το να ξεχάσει να σας φτιάξει καφέ ή να καθυστερεί να απαντήσει στα μηνύματα σας, που να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία.

Εάν όπως παρατηρήσετε τα παρακάτω σημάδια είναι μια καλή ιδέα να κάνετε ένα συναισθηματικό check-in με τον σύντροφό σας. Αυτό θα βοηθήσει και τους δύο να καταλάβετε πώς αισθάνεστε και να εκφράσετε πράγματα που έχετε παρατηρήσει ότι έχουν αλλάξει.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει βαρεθεί τη σχέση σας.
Τον ενοχλούν τα πάντα

Εάν διαμαρτύρεται συνεχώς για τυχαία πράγματα που μπορεί να μην ήταν πρόβλημα πριν, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι συναισθηματικής αποσύνδεσης. Αντί να γελάει και δέχεται με αγάπη τα ελαττώματά σας, φαίνεται ότι ξαφνικά τον ενοχλούν τα πάντα. Ο λόγος; Όταν ήταν ερωτευμένος μπορούσε να τα ξεπεράσει όλα αυτά, τώρα όμως δυσκολεύεται γιατί τα συναισθήματά του αλλάζουν.

Δεν θέλει πλέον να διαφωνεί μαζί σας

Η αλήθεια είναι πως οι καυγάδες δεν είναι καλό να υπάρχουν σε μια σχέση, εάν όμως σταματήσετε εντελώς να διαφωνείτε τότε υπάρχει πρόβλημα. Η επιθυμία για διαφωνία (με υγιή τρόπο) απαιτεί κάποιο επίπεδο φροντίδας και πάθους. Τα ζευγάρια αναστατώνονται και διαφωνούν επειδή η σχέση τους σημαίνει κάτι για εκείνα και θέλουν να επιλύσουν τα πράγματα. Όταν ο ένας από τους δυο σταματήσει να ενδιαφέρεται θα σταματήσει και να διαφωνεί.

Συμπεριφέρεται παράξενα και έχει μυστικά

Ενώ ο κάθε άνθρωπος θέλει κάποιες ιδιωτικές στιγμές, ακόμα και όταν βρίσκεται σε σχέση, εάν παρόλα αυτά προσέξετε κάποια περίεργη ή ύποπτη δραστηριότητα, όπως το γεγονός ότι ο σύντροφός σας έχει νέο κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνό του ή προστατεύει την οθόνη του κάθε φορά που περπατάτε στο δωμάτιο, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια ανησυχία. Γιατί μπορεί να υποδηλώνει ότι φλερτάρει με άλλους, χρησιμοποιώντας εφαρμογές γνωριμιών.

Δεν κάνει μελλοντικά σχέδια

Εάν ο σύντροφός σας αρνείται να προγραμματίσει το επόμενο σας ταξίδι, λάβετε υπόψη, τότε ίσως έχει σταματήσει γενικά να κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Δεν έχετε επαφή με τα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ

Όταν κάποιος νιώθει ότι βαριέται σε μια σχέση, τότε και η σεξουαλική δραστηριότητα τείνει να γίνεται χωρίς συναίσθημα, αλλά σαν αγγαρεία. Φυσικά το να μην σας κοιτάει στα μάτια δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας, αλλά αν αυτό συνδέεται και με άλλα πρότυπα συμπεριφοράς, τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση.

Είναι ξαφνικά πολύ απασχολημένος

Ένα άλλο έντονο σημάδι είναι εάν το πρόγραμμα του συντρόφου σας περιλαμβάνει όλους, εκτός από εσάς. Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να αναπτυχθεί με διάφορους τρόπους, όπως ξαφνικά θέλει να μείνει στη δουλειά μέχρι αργά ή να κάνει περισσότερα ταξίδια το Σαββατοκύριακο με φίλους.

Είναι υγιές να έχετε μόνο χρόνο σε μια σχέση όπου και οι δύο έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω και να κάνετε πράγματα μεμονωμένα. Αλλά αυτός ο χρόνος θα πρέπει να ισορροπείται με τον χρόνο που περνάτε μαζί.

Κάθε σχέση αλλάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, αλλά μην υποθέτετε πάντα ότι όλα είναι καλά.. Εάν ο σύντροφός σας φαίνεται διαφορετικός, ενημερώστε τον και συζητήστε μαζί του όλα όσα σας απασχολούν. Από εκεί και πέρα μπορείτε από κοινού να αποφασίσετε τι μπορείτε να κάνετε για τη σχέση σας. Δεν θα το μάθετε όμως μέχρι να μιλήσετε.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!