4+1 λάθη των ανδρών που σε "χαλάνε"
4+1 λάθη των ανδρών που σε


Καμία από εμάς δεν ξεκινά μια σχέση με έναν άνδρα με σκοπό να χωρίσει. Όλες, στην αρχή, σκεφτόμαστε τα καλύτερα, κάνουμε όνειρα για το κοινό μας μέλλον κι έχουμε… ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Δυστυχώς, όμως, έρχονται εκείνες οι στιγμές που το ενδιαφέρον αρχίζει να χάνεται.

Όταν φταίει ο άντρας
Λένε πως σε έναν χωρισμό φταίνε κι οι δυο. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει 100%. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα κρίνοντας από τις δικές μου σχέσεις και των φίλων μου.

Αυτό που ξέρω να σου πω με σιγουριά είναι πως όταν μια γυναίκα αρχίζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον σύντροφό της, στις περισσότερες περιπτώσεις υπεύθυνος είναι εκείνος.

Καμία δεν ξυπνά ξαφνικά και έχει τα «ψυχολογικά» της, δεν θέλει να βλέπει τον αγαπημένο της ή δεν έχει την όρεξή του. Κάτι έχει φταίξει και υπάρχει μια αλλόκοτη συμπεριφορά.

Εσύ το έχεις βιώσει ποτέ αυτό; Αν ναι, με καταλαβαίνεις απόλυτα. Και θα με καταλάβεις ακόμα περισσότερο αναγνωρίζοντας παρακάτω τα πέντε λάθη που κάνουν κατά κόρον οι άνδρες και μας ξενερώνουν με αποτέλεσμα να τους λέμε… Thank You, Next!

Τα λάθη που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί
Πέντε λάθη κάνουν οι άνδρες και πραγματικά μας ξενερώνουν. Δες παρακάτω ποια είναι αυτά και θα συμφωνήσεις ότι… θα μπορούσαν και να είχαν αποφευχθεί.

#1 Λέει «γεια» χωρίς κανένα συναίσθημα

Δεν θα ήταν πιο ωραίο να σου πει ο αγαπημένος σου «γεια σου, αγάπη μου. Κουράστηκα πολύ σήμερα στη δουλειά», από το να σου πει ένα ξερό «γεια», μόλις μπει στο σπίτι; Ρητορική είναι η ερώτηση.

#2 Σε αφήνει ασυνόδευτη στα κοινωνικά γεγονότα

Το καταλαβαίνω μία φορά να βαριέται ή να του έχει προκύψει κάτι και να μην μπορεί να σε συνοδεύσει σε έναν γάμο ή μία βάφτιση. Όταν αυτό, όμως, γίνεται κάθε φορά, τότε ξενερώνεις. Και είναι και λογικό, εδώ που τα λέμε.

#3 Σε αγνοεί ή κάνει πλάκα όταν φοβάσαι για κάποιον λόγο

Μπορεί να άκουσες έναν θόρυβο μέσα στο σπίτι και να τρόμαξες. Ή να έμεινες από λάστιχο και να ζήτησες τη βοήθειά του. Ε, αν αυτός αρχίσει να χασκογελάει δεν θα σε χαλάσει πολύ;

#4 Σου δείχνει ότι περνάει καλύτερα με τους φίλους του παρά με εσένα

Μην το σκεφτείς πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις και ούτε να μείνεις στο ξενέρωμα. Thank You, Next!

#5 Σε κάνει να μην τον εμπιστεύεσαι

Αργεί στα ραντεβού σας, του λες να κάνει κάτι και το ξεχνάει ξανά και ξανά, τον πιάνεις να μπερδεύει τα λόγια του. Δεν θέλει και πολύ για να χάσεις παντελώς το ενδιαφέρον σου για εκείνον.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!