Πώς θα έρθετε ξανά πιο κοντά
Πώς θα έρθετε ξανά πιο κοντά


Oι σχέσεις θέλουν καθημερινή προσπάθεια και από τους δύο συντρόφους για να αντέξουν στο χρόνο. Κακά τα ψέματα κορίτσια το γνωρίζουμε όλες αυτό. Υπάρχουν πολλά σπουδαία πράγματα που στηρίζουν μία μακροχρόνια σχέση. Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν καλύτερη υγεία και ευημερία από ότι έχει ένα μοναχικό ή διαζευγμένο συνομήλικο άτομο. Ναι, κι όμως! Η αγάπη κάνει θαύματα και αποδεικνύεται πλέον περίτρανα.

Τι γίνεται όταν περνάτε κρίση;
Είναι πιθανό μετά από πολλά χρόνια γάμου ή απλής συμβίωσης, ο ένας από τους δύο να νιώθει «παγωμένος» και να έχει χάσει την ερωτική του διάθεση. Η ηλικία, το άγχος, οι ρυθμοί της καθημερινότητας και η συνεχής απασχόληση με τη δουλειά και τα παιδιά είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Όποιος και αν είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε απομακρυνθεί, υπάρχει τρόπος να έρθεται ξανά κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

1) Κάντε μια μικρή απόδραση

Το να φύγετε μακριά (υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί κοντινοί προοορισμοί) θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλο, ακόμη και ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι, αν το αντιμετωπίσετε σωστά είναι πολύ πιθανόν να βοηθήσει να ανανεώσετε το δεσμό σας. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, ανάψτε κεριά, απολαύστε κρασί και το αγαπημένο σας γεύμα.

2) Μειώστε τον χρόνο που αφιερώνετε στο κινητό/tablet κ.ά

Τίποτε δεν σκοτώνει την επικοινωνία πιο γρήγορα σήμερα από τα κινητά τηλέφωνα. Είναι πολύ ενοχλητικό όταν τα αγόρια είναι βυθισμένα στο iPhone ενώ τα κορίτσια τους προσπαθούν να τους μιλήσουν στη διάρκεια του δείπνου ή και το αντίστροφο. Το 70% των γυναικών θεωρεί ότι τα smartphones και οι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές παρεμβαίνουν στην ερωτική ζωή τους.

Κάνε λοιπόν μία συμφωνία με το σύντροφό σου να «απαγορεύσετε» το τηλέφωνο και την τηλεόραση στο φαγητό και στην κρεβατοκάμαρα, ή αποφασίστε από κοινού για τις συγκεκριμένες ώρες που θα χρησιμοποιείται ή όχι την τεχνολογία. Διαφορετικά δεν θα προσέχετε ο ένας τον άλλο και είναι πολύ εύκολο να αισθανθείτε αποκομμένοι και ενοχλημένοι.

3) Προγραμματίστε εκπλήξεις

Ένα ειδυλλιακό δείπνο, ένα Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο μακριά από όλους και όλα αρκούν για να έρθετε ξανά κοντά και να χαλαρώσετε. Είναι απαραίτητο να κάνουμε από μόνες μας ενέργειες για να «φουντώσει» ξανά το πάθος και ο ενθουσιασμός.

4) Συμπεριφερθείτε σαν να γνωριστήκατε τώρα

Ξεκινήστε να φλερτάρετε με μηνύματα και να διεγείρετε ο ένας την φαντασία του άλλου. Κανονίστε date όπως την πρώτη φορά και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!