Τα 4 ζώδια που πιστεύουν στο love for ever!
Τα 4 ζώδια που πιστεύουν στο love for ever!


Έρως.. Μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα! Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην πραγματική αγάπη; Σου παρουσιάζουμε όσα ζώδια θεωρούνται πως είναι πιο ρομαντικά και ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή τους.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι ίσως το πιο ρομαντικό και το πιο συναισθηματικό ζώδιο από όλα! Είναι το άτομο εκείνο που πραγματικά πιστεύει στα παραμύθια και που από μικρό παιδί ονειρεύεται να κάνει μια σχέση με «happy end». Το «για πάντα» για εκείνον είναι δυνατό να συμβεί και μάλιστα το περιμένει στην ζωή του όσο τίποτα.

Ζυγός
Το όνειρο κάθε Ζυγού είναι να βρει το παντοτινό του ταίρι. Τον άνθρωπο με τον οποίο θα μοιραστεί την ζωή του, τα όνειρά του και με το οποίο θα πορευτεί στο μέλλον. Ο Ζυγός πιστεύει στον έρωτα και στην αγάπη και φυσικά πιστεύει στο «για πάντα μαζί!».

Καρκίνος
Ο Καρκίνος ανήκει και εκείνος στα ζώδια που είναι αρκετά δύσπιστα. Όταν όμως αποφασίσει να μπει σε μια σχέση, το κάνει με όλη του την καρδιά. Δίνει τα πάντα. Δίνει τον εαυτό του και την ψυχή του και βλέπει το ταίρι του ως σύντροφο ζωής.

Ταύρος
Ο Ταύρος πιστεύει στις σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις. Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο, που να μπορεί να τον εμπιστευτεί και να χτίσει μαζί του το μέλλον του. Δίνει συναίσθημα και σταθερότητα στον/στη σύντροφό της/του και είναι ευτυχισμένος μόνο σε μια σοβαρή σχέση ή σε έναν γάμο που έχει γερά θεμέλια και που θα κρατήσει για πάντα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!