Μαζί με τον σύντροφό σου και στη δουλειά;
Μαζί με τον σύντροφό σου και στη δουλειά;


Δεν είναι πάντα εύκολο να εργάζεσαι μαζί με τον αγαπημένο σου!

Θέλει μεγάλη και καθημερινή προσπάθεια για να μπορέσεις να συνυπάρξεις σε έναν επαγγελματικό χώρο με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, τις παραξενιές του και τις ιδιαιτερότητές του με τη συνεννόηση να μην είναι πάντα εφικτή. Τι γίνεται, όμως, όταν δουλεύεις στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου; Σου φαίνεται δύσκολο; Είναι! Τίποτα, όμως, δεν είναι και ακατόρθωτο!

Μπορείς να πας κόντρα στις φήμες
Οι περισσότεροι λένε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαρκέσει στον χρόνο μία σχέση όταν οι δύο σύντροφοι δουλεύουν μαζί. Μάλιστα, είναι πολλοί οι ειδικοί που υποστηρίζουν ότι η φθορά στον δεσμό επέρχεται πολύ γρήγορα μιας και οι εκρήξεις δεν λείπουν από την καθημερινότητα του ζευγαριού.

Ναι, εντάξει! Υπάρχει μια δόση αλήθειας σε όλα αυτά. Αν κι εσύ εργάζεσαι μαζί με τον αγαπημένο σου, λογικά θα έχετε έρθει σε ρήξη πολλές φορές για θέματα δουλειάς ακόμα κι όταν βρίσκεστε στο σπίτι και αγκαλιά στον καναπέ. Συμβαίνει!

Ωστόσο, όλες αυτές οι mini διαμάχες μπορούν να αποφευχθούν εντελώς, αν το θέλετε κι οι δύο. Δεν βλέπεις, άλλωστε, τόσα διάσημα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί χρόνια κι έχουν αντέξει στον χρόνο; Πάρε παράδειγμα την Gwyneth Paltrow με τον Brad Falchuk, την Gwen Stefani με τον Blake Shelton. Δεν έπαθαν τίποτα απολύτως από την κοινή δουλειά τους!

Πώς θα κρατήσει η σχέση
Αν πραγματικά αγαπιέστε, η σχέση σας θα κρατήσει για πολύ! Για πάντα. Όση ένταση κι αν υπάρχει ανάμεσά σας μετά από οκτώ και δέκα ώρες δουλειάς, στο τέλος θα είστε… στα μέλια. Βάλε, όμως, κι εσύ το χεράκι σου για να μην μπλέκεις τη δουλειά με τα προσωπικά!

Μην ξεχνάς, για παράδειγμα, τους τρόπους σου. Όση οικειότητα κι αν έχεις με τον αγαπημένο σου, δεν χρειάζεται να γίνεσαι εριστική ή πολύ αυστηρή για λόγους δουλειάς. Να του συμπεριφέρεσαι με ευγένεια, όπως ακριβώς κάνεις και στους άλλους συναδέλφους σου.

Επίσης, στήριξέ τον! Αν έχει οποιοδήποτε θέμα στη δουλειά, αν πιέζεται ή αν συμβαίνει κάτι που τον προβληματίζει μείνε δίπλα του. Παρακάτω δες κι άλλα πέντε tips, που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τον δεσμό με τον σύντροφο και συνάδελφό σου στο πέρασμα του χρόνου.

#1 Ξεκαθαρίστε ποιος κάνει τι. Έτσι, δεν θα υπάρχουν προστριβές ανάμεσά σας, οι οποίες να συνεχίζονται και στο σπίτι.

#2 Μην «κουβαλάς» τη δουλειά στο σπίτι. Από την ώρα που θα μπεις με τον αγαπημένο σου μέσα στο σπίτι ξέχνα τι συνέβη στον χώρο εργασίας σας. Τώρα είστε οι δυο σας κι έχετε να πείτε άπειρα άλλα πράγματα.

#3 Περάστε μαζί χρόνο και κάντε fun δραστηριότητες. Πηγαίνετε σινεμά, μιλήστε με φίλους, ονειρευτείτε ταξίδια.

#4 Μην κάνετε «άτυπα» meetings τα μεσάνυχτα στο κρεβάτι. Ναι! Είναι δελεαστικό όταν έχεις τον συνεργάτη σου δίπλα σου στο κρεβάτι να λύσετε επί τόπου μαζί ζητήματα της δουλειάς. Έτσι νομίζεις ότι κερδίζεις χρόνο. Δεν κάνεις, όμως, καλό στη σχέση σου. Οπότε… Άσε τα meetings για το πρωί στο γραφείο!

#5 Πάρτε μαζί όλες τις σημαντικές αποφάσεις. Μιλήστε ειλικρινά μεταξύ σας, ανταλλάξτε απόψεις και αποδεχθείτε ο ένας τις διαφορές και τις διαφορετικές απόψεις του άλλου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!