5+1 ενδείξεις ότι δεν είναι ο άντρας της ζωής σου!
5+1 ενδείξεις ότι δεν είναι ο άντρας της ζωής σου!


Δες πώς θα καταλάβεις ότι τελικά… δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση.

Κι εκεί που νόμιζες πως βρήκες τον έναν και μοναδικό, τον έρωτα της ζωής σου, τον άνδρα με τον οποίο θα συμπορευτείς μέχρι τα βαθιά γεράματα, αρχίζεις και απογοητεύεσαι. Απογοητεύεσαι και με εκείνον και με τον εαυτό σου.

Η ευτυχισμένη σχέση που… δεν έχεις
Τι κι αν εσύ ονειρευόσουν να κάνετε ταξίδια μαζί, να βγαίνετε και να περνάτε υπέροχα, να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον; Όση προσπάθεια κι αν έκανες για να τα δεις κάπου… στο βάθος όλα αυτά, τελικά ήταν μάταιη.

Δεν έχεις, λοιπόν, φίλη μου μια ευτυχισμένη σχέση και λυπάμαι που στο λέω. Συμβαίνει αυτό στη ζωή και δεν είναι καθόλου αφύσικο. Δεν θέλω να πτοείσαι. Πόσες και πόσες δεν έχουμε βρει τον «λάθος άνθρωπο», ενώ στην αρχή πιστεύαμε πολύ σε αυτόν! Είμαστε άπειρες αυτές που κάναμε σχέδια και τελικά ο Θεός γελούσε μαζί μας.

Αλλά όλα στη ζωή είναι και δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης. Κάποια πράγματα συμβαίνουν για να μας δίνουν μαθήματα, για να μας πάνε παρακάτω. Και ναι! Και ο «λάθος άνθρωπος» μπορεί να το κάνει αυτό.

Δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό- Κατάλαβέ το!
Μπορεί να είχες τις καλύτερες προθέσεις στην αρχή. Δεν αντιλέγω. Μπορεί να τον είδες και να τα έχασες, να μην ήξερες πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Όλα μέσα στο «παιχνίδι» είναι.

Ωστόσο, αν με το πέρασμα του χρόνου συνειδητοποιείς πως εξελίσσεται κάπως διαφορετικά η σχέση, πως δεν υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας, πως η συμπεριφορά του καταντά ενοχλητική, ε… πες «γεια σου και αντίο» και φύγε. Δεν είναι αυτός ο άνθρωπός σου, ούτε και το άλλο σου μισό.

Κι αν, μάλιστα, βιώνεις συχνά όσα σου περιγράφω στην παρακάτω gallery, μην αργείς άλλο! Δώσε ένα τέλος στη σχέση αυτή και πήγαινε για άλλα. Η ζωή είναι μικρή για να μην περνάς καλά. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι!

-Δεν καταλαβαίνει τις προτεραιότητές σου. Δεν σε σέβεται, δεν ακολουθεί ή αποδέχεται τις φιλοδοξίες σου. Αν αντιλαμβάνεσαι όλα αυτά και το γεγονός ότι… απέχετε έτη φωτός, ώρα να φεύγεις.

-Σε κρίνει διαρκώς. Αν δεν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, αν σου ασκεί κριτική για ό,τι φοράς ή ό,τι κάνεις, ακόμα κάθεσαι μαζί του; Ώρα να πηγαίνεις, girl!

-Τη μία στιγμή σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και την άλλη…σε απογοητεύει.

-Δεν γελάς με τα αστεία του. Σε μια όμορφη και ευτυχισμένη σχέση, το γέλιο είναι βασικό στοιχείο.

-Δεν καίγεσαι να του απαντήσεις σε μηνύματα. Αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να δέχεσαι μήνυμα και να λες «έλα, δεν πειράζει, θα απαντήσω αργότερα», τότε σίγουρα δεν είναι το άλλο σου μισό.

-Δεν αισθάνεσαι άνετα να του μιλάς για πολύ σημαντικά πράγματα που σε αφορούν. Αν δεν μοιραστείς με τον άνθρωπό σου τα πάντα, με ποιον θα τα μοιραστείς;

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!