4 περίεργες στιγμές στο σεξ
4 περίεργες στιγμές στο σεξ


Σε όλους μας μπορεί να έχει συμβεί κάτι απρόοπτο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, το οποίο μπορεί να μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Φυσικά δεν χρειάζεται να αποφύγετε την ερωτική επαφή επειδή σας έτυχε κάτι και δεν είσαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Γι αυτό λοιπόν παρακάτω θα δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μη νιώσετε αμήχανα.

Τips που πρέπει να έχει κατά νου πριν προχωρήσετε στην ερωτική πράξη
Είπατε κάτι που δεν έπρεπε. Για να αποφύγετε να πείτε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα μετανιώσετε, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να χαλαρώσετε και να αφοσιωθείτε σε αυτόν. Εάν σκέφτεστε κάτι άλλο εκτός από αυτόν θα φανεί. Γι αυτό χαλαρώστε.

Νυστάξατε. Δουλεύοντας σ ένα απαιτητικό περιβάλλον και προσπαθώντας να ισορροπήσετε την καριέρα σας και την προσωπική σας ζωή, μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ‘’καταστροφή’’. Αν είστε πραγματικά κουρασμένοι χωρίς καμιά σεξουαλική διάθεση, απλά συζητήστε μαζί με τον σύντροφό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Είναι πολύ προτιμότερο από μια νύχτα-καταστροφή.

Το κινητό σας χτυπάει ασταμάτητα. Ακόμη κι αν είναι ανάγκη, το κινητό σας μπορεί να περιμένει. Πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στο έτερό σας ήμισυ, γι αυτό κάντε όλες τις απαραίτητες κλήσεις και στείλτε όλα τα αναγκαία μηνύματα πριν συναντηθείτε.

Δυσοσμία στην αναπνοή. Μερικές μυρωδιές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές για τον σύντροφό σας, γι’ αυτό αποφύγετε όταν βγείτε έξω να παραγγείλετε φαγητά που αφήνουν έντονες μυρωδιές. Ένα σπρέι μέντας για εισπνοή ή μία τσίχλα θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!