7+1 πράγματα που λατρεύουν όλοι οι άντρες!
7+1 πράγματα που λατρεύουν όλοι οι άντρες!


Θηλυκότητα, δυναμισμός, αυτοπεποίθηση, μυστήριο είναι μερικά στοιχεία που όλες οι γυναίκες έχουν και τις κάνουν ακαταμάχητες.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικά πράγματα στα οποία κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Ένα αυστηρό hairstyle

Ένα αυστηρό hairstyle θα σας κάνει να δείχνετε businesswoman και συγχρόνως sexy, ενώ αναδεικνύει τον λαιμό και τα αυτιά σας.

Ένα ασυνήθιστο look

Αν ένας άντρας δει μια γυναίκα που ξεχωρίζει, θα νιώσει αυτόματα την ανάγκη να τη γνωρίσει. Οι δημιουργικοί άνθρωποι, άλλωστε, είναι γνωστό πως είναι πιο ελκυστικοί.

Όταν μία γυναίκα φοράει ένα αντρικό πουκάμισο

Το να φορέσετε το πουκάμισό του, είναι σαν να του λέτε πως θέλετε τη μυρωδιά του κοντά στο σώμα μας. Άρα και εκείνον.

Η αυτοπεποίθηση

Όταν μία γυναίκα είναι σίγουρη για τον εαυτό της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, φροντίστε η αυτογνωσία να μην γίνει υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί δεν θα φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό.

Η κομψότητα

Η κομψότητα δεν αναδεικνύει τη θηλυκότητα, αλλά ούτε την κρύβει: βρίσκεται ακριβώς στη μέση και φέρνει την τέλεια ισορροπία.

Οι φακίδες

Οι φακίδες δείχνουν πολύ θηλυκές και δίνουν μια αίσθηση αθωότητας. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες προσπαθούν να τις κρύψουν γιατί τις θεωρούν μείον.

Τα γυαλιά μυωπίας

Τα γυαλιά δίνουν την αίσθηση της σοβαρότητας και πως δεν πλησιάζεστε εύκολα, πράγμα που κάνει τους άντρες να θέλουν ακόμα περισσότερο να σας πλησιάσουν.

Το αληθινό γέλιο και τα χαμόγελα

Οι γυναίκες φοβούνται πως ένα τεράστιο χαμόγελο ή ένα δυνατό γέλιο θα χαλάσει την εικόνα τους, στην πραγματικότητα όμως στους άντρες αρέσουν πολύ οι γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους ανοιχτά και ελεύθερα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!