3 λάθη που κάνεις και αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου
3 λάθη που κάνεις και αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου


Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτική!

Ήσουν σε σχέση μετά από αρκετό καιρό και μεγάλη ταλαιπωρία στον τομέα αυτό, και ένιωθες πραγματικά τρισευτυχισμένη. Ξαφνικά η πανδημία φάνταζε πιο απλή και οι καραντίνες περνούσαν πιο ομαλά και σίγουρα πιο διασκεδαστικά. Δυστυχώς όμως το όνειρό δεν κράτησε πολύ γιατί ακόμη ένας χωρισμός σου χτύπησε την πόρτα. Και πάνω που είχες χαρεί και είχες αρχίσει να αφήνεσαι και να ερωτεύεσαι, για ακόμη μία φορά καταλήγεις μόνη να ψάχνεις τον ιδανικό.

Φίλη μου, τόσο η θλίψη όσο και η απογοήτευσή σου είναι άκρως δικαιολογημένες. Ωστόσο πιστεύω, ή μάλλον υποψιάζομαι, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις κάποια βασικά λαθάκια σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, γι' αυτό και καταλήγεις μόνη σου! Σε περίπτωση που όσο κι αν στίβεις το μυαλό σου, δεν σου έρχεται κάτι, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Δες παρακάτω τρία λάθη που πιθανότατα κάνεις, ώστε την επόμενη φορά να ξέρεις:

Επικεντρώνεσαι στο μέλλον: To oποίο δεν είναι καθόλου αρνητικό, με την προϋπόθεση βέβαια να μην επηρεάζει το παρόν. Δεν είναι λίγοι-ή για την ακρίβεια λίγες- εκείνες που αμέσως μετά τη γνωριμία αρχίζουν να κάνουν όνειρα για το μέλλον με αποτέλεσμα να χάνουν σημαντικές στιγμές από το παρόν. Επιπλέον, το παραπάνω δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση στους άντρες οι οποίοι, ειδικά στις αρχές θέλουν πάντα τον χρόνο τους. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και κυρίως να απολαύσεις τη στιγμή.

Υπερ-αναλύεις τα πάντα: Κάποια πράγματα απλά γίνονται! Όταν αυτό το συνειδητοποιήσεις και το βάλεις καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου, τότε θα καταλάβεις ότι δε χρειάζεται να συγκαλείς έκτακτο συμβούλιο κάθε φορά που σου απαντάει μονολεκτικά σε ένα μήνυμα. Ίσως να βαριέται, ίσως να έχει δουλειά ή πιθανόν να είναι με τους φίλους του και να βλέπει μπάλα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλάθεις σενάρια, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσουν στην παράνοια και εκείνον εις άτακτον φυγήν!

Μη ζεις μόνο για εκείνον: Πριν τον γνωρίσεις είχες ζωή; Ε σε περίπτωση που είχες δεν υπάρχει λόγος να την αφήσεις και να τρέχεις από πίσω του. Μία γυναίκα με δραστηριότητες και κοινωνικό κύκλο, είναι πολύ πιο γοητευτική από ένα πλάσμα χωρίς προσωπικότητα που περιμένει πότε ο καλός της θα αποφασίσει να βγει για ποτό για να δει κι εκείνη τον έξω κόσμο. Βασικό αυτό. Μην το αγνοήσεις και κυρίως μη μετατραπείς στο μαϊμουδάκι του.

Πηγή: Queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!