4 σημάδια ότι είναι άπιστος
4 σημάδια ότι είναι άπιστος


Η απιστία είναι σαφώς ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Είναι η μεγαλύτερη συναισθηματική, ψυχική και σωματική ακύρωση που πραγματικά αλλάζει καθοριστικά τον τρόπο που βλέπουμε τους άλλους και την εμπιστοσύνη μας προ αυτούς.

Συνήθως όμως το θύμα δεν το μαθαίνει ποτέ, ή το μαθαίνει πάντα τελευταίο. Εάν λοιπόν υπάρχουν υποψίες πως ο σύντροφος σας μάλλον ξενοπερπατεί, τα παρακάτω σημάδια θα σας το αποκαλύψουν.

Σημάδια ότι ο σύντροφός σας, σας απατά
Προσέχει τον εαυτό του πολύ περισσότερο. Αγοράζει καινούριο άρωμα, καινούρια ρούχα και αλλάζει κούρεμα. Αν αυτό συνδυάζεται με το να μη θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας, τότε ίσως σας απατάει.

Κλειδώνει όλες τις συσκευές και τους λογαριασμούς του. Εδώ υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Αν είχατε μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης και ανοιχτής επικοινωνίας, σας είχε δώσει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς του, και ξαφνικά τους κλειδώσει, τότε ίσως σας κρύβει κάτι. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να έχετε ξεπεράσει τα όρια με τον έλεγχο και τη ζήλια σας, οπότε έχει απλώς ανάγκη για λίγη ιδιωτικότητα.

Θυμός και επιθετικότητα. Οποιαδήποτε ερώτησή σας, ακόμα και για το απλούστερο πράγμα, οδηγεί σε τσακωμό. Μοιάζει σαν να ψάχνει λόγο να επέλθει σύγκρουση. Ακόμα και αφότου το συζητήσετε μπορεί να σηκωθεί να φύγει θέλοντας να πάρει λίγο αέρα. Ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να μετριάσει τις ενοχές του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του, ρίχνοντας την ευθύνη σε εσάς.

Ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι. To τελευταίο δέιγμα ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος, είναι επιθυμία του να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς. Αν ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς, είναι ανησυχητικό σημάδι.

Κανένα από αυτά τα δείγματα από μόνο του δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας, σας απατάει. Αν συνδυάζονται όμως πολλά, και κυρίως αν πρόκειται για απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά, τότε καλό είναι να μην τα αγνοήσετε.

Πηγή: jenny.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!