4 πράγματα που σκέφτεσαι, αλλά δεν πρέπει ποτέ να λες στον σύντροφό σου!
4 πράγματα που σκέφτεσαι, αλλά δεν πρέπει ποτέ να λες στον σύντροφό σου!


Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια καλή σχέση, αλλά μερικές φορές μπορεί να μην έχει θετικό αποτέλεσμα. Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι καλύτερο να κρατούνται μυστικά για την αποφυγή περιττού πόνου. Το να γνωρίζετε τι να μοιραστείτε και τι να αποφύγετε είναι πολύ σημαντικό.

Ακριβώς επειδή θεωρείτε τον σύντροφό σας τον καλύτερο φίλο σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του πείτε τα πάντα.

4 Μυστικά που δεν πρέπει να πείτε στον σύντροφό σας
Έχετε συναισθήματα για τον πρώην σας

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε ποτέ να κάνετε στον σύντροφό σας είναι να αναφέρετε τον πρώην σας σε κάθε συζήτηση. Ακριβώς επειδή συνεχίζετε να τον σκέφτεστε, και να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά, δεν είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε τον σύντροφό σας για αυτές τις σκέψεις.Μπορεί να το πάρει αρνητικά και θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες.

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη σύγκριση των προηγούμενων εμπειριών, είναι καλύτερα να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Όμως ενα ελπίζετε ότι μια μέρα θα τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας, πιθανότατα έχετε κολλήσει στο παρελθόν.

Δεν σας αρέσει η οικογένειά του

Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα μυστικά που πρέπει να κρατηθούν, γιατί όλοι έχουμε εκείνο το άτομο στην οικογένεια του συντρόφου μας που δεν συμπαθούμε. Εάν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πρόκειται για μια τοξική κατάσταση, σε κάθε άλλη περίπτωση κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, γιατί οι άνθρωποι γίνονται προστατευτικοί για εκείνους που αγαπούν.

Σεξουαλικές φαντασιώσεις

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας ή να σας βλάψει, ανάλογα με τη σεξουαλική φαντασίωση που έχετε.

Το σεξ δεν είναι τόσο καλό

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκρίνετε και να πείτε στον σύντροφό σας ότι είναι ο χειρότερος στο σεξ από τους προηγούμενους. Βρείτε τρόπους για να καλυτερεύσετε την ερωτική σας ζωή. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και το σεξ θα γίνει πολύ καλύτερο.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!