Η καλύτερη ώρα για σεξ
Η καλύτερη ώρα για σεξ


Αν τώρα τελευταία έχετε διαπιστώσει πως η ερωτική σας ζωή δεν είναι η καλύτερη δυνατή, μπορεί να φταίει η... ώρα. Ναι σωστά διαβάσετε, η ώρα παίζει σημαντικό ρόλο στο εάν θα ευχαριστηθείτε ή όχι το σεξ.

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη ώρα για να κάνετε σεξ;
Παρά τη θεωρία ότι το πρωί είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε σεξ, οι ειδικοί έχουν άλλη άποψη, απατώντας πως η καλύτερη στιγμή είναι στις 3:00 τα ξημερώματα.

Και εάν αναρωτιέστε γιατί αυτή την ώρα θα κάνετε καλύτερο σεξ, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως στις 3:00 μ.μ. οι γυναίκες έχουν υψηλά επίπεδα ορμονών κορτιζόλης, πράγμα που τις κάνει πιο ενεργητικές και σε εγρήγορση. Επίσης οι άνδρες έχουν μια αύξηση στα οιστρογόνα (η γυναικεία ορμόνη που συναντάται και στους άνδρες), με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια του σεξ.

Γνωρίζουμε ήδη ότι μόνο οι μισές γυναίκες είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμού από τη διείσδυση και μόνο. Και σύμφωνα με τους ειδικούς το πρωί είναι λιγότερο πιθανό να φτάσουν στην κορύφωση.

Δυστυχώς όμως η ώρα 3:00 μ.μ. είναι ένας εξαιρετικά άβολος χρόνος για τους περισσότερους ανθρώπους να κάνουν σεξ, εκτός αν είστε βραδινοί τύποι.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!