Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων δημιουργούν σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο
Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων δημιουργούν σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο


Το να κάνουμε σχέσεις μπορεί να είναι εύκολο, το να κάνουμε, όμως μακροχρόνιες σχέσεις ίσως μας δυσκολεύει αρκετά. Το κόλπο βρίσκεται στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν είναι αυστηρή πεποίθηση, είναι περισσότερο μια ήπια ώθηση ή κατευθυντήρια γραμμή που μπορεί να μας βοηθήσει και να μας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση με κάποιον με τον οποίο πιθανόν να έχουμε χημεία.

Ποτέ δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το άλλο μας μισό, αλλά αν ψάχνουμε για κάτι που διαρκεί, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να βρούμε σύμφωνα με τα ζώδια αυτό που χρειαζόμαστε για μια μακροχρόνια σχέση. Ποια όμως είναι τα ζευγάρια ζωδίων που αγαπούν και κάνουν τελικά μακροχρόνιες σχέσεις;

Καρκίνος & Ιχθύς

Για ένα ζώδιο τόσο συναισθηματικό όπως ο Καρκίνος που δημιουργεί τοίχους γύρω από την καρδιά του για να μην πληγωθεί, ένα είναι το σίγουρο ότι αγαπά και αγαπά σε όλη τη διαδρομή. Γι' αυτό και αναζητά τη μακροχρόνια σχέση. Και ένας συνδυασμός ζωδίων που μπορεί να μείνει μαζί για πολύ καιρό είναι του Καρκίνου με τον Ιχθύ. Σ' αυτό το ζευγάρι η αγάπη είναι απεριόριστη, ενώ και οι δύο είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να δείξουν την αγάπη τους.

Κρύος & Τοξότης

Ο Κριός και για ο Τοξότης αναζητούν τη μακροχρόνια σχέση και θέλουν έναν συνοδοιπόρο, που μπορεί να έχει μια βαθιά περιέργεια και πάθος για περιπέτεια. Ξέρουν πότε να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αφήνουν τον άλλον να περιφέρεται ανεξάρτητα.Έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να μπορούν να κάνουν και τα δύο, γι 'αυτό όταν συναντηθούν, το πάθος τους έρχεται στην επιφάνεια, έχοντας μακροχρόνιες προοπτικές.

Λέων & Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μερικές φορές δυσκολεύονται να συνδεθούν πραγματικά με τους ανθρώπους πάρα την αγάπη που έχουν στην καρδιά τους. Αυτό μπορεί να τους κάνει να γίνονται απόμακροι, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι. Και εδώ έρχονται οι Λέοντες, οι οποίοι όταν ερωτευθούν, μεταφέρουν όλη τη ζεστασιά της καρδιάς τους στους Υδροχόους. Οι Λέοντες νιώθουν υπέροχα έχοντας στο πλευρό τους κάποιον τόσο μοναδικό και ιδιαίτερο όπως ένας Υδροχόος και θα κάνουν τα πάντα για να προφυλάξουν τη σχέση, ώστε να λειτουργήσει και μακροχρόνια.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!