7+1 αποδείξεις ότι ο σύζυγός σας είναι πολύ τυχερός!
7+1 αποδείξεις ότι ο σύζυγός σας είναι πολύ τυχερός!


Πόσες φορές δεν έχετε πει στον εαυτό σας ότι ο άντρας είναι πολύ τυχερός που σας έχει και που έχετε αφιερώσει τα πάντα σ’ εκείνον και τη οικογένειά σας. Και πόσες φορές δεν νιώσατε την ανάγκη να το πείτε και σ’ εκείνον αλλά σας κράτησε η μετριοφροσύνη σας… Ε, λοιπόν, αν ξανανιώσετε αυτήν την ανάγκη ξεφουρνίστε το άφοβα. Και αν τολμήσει να αμφιβάλλει, βομβαρδίστε τον με μερικά ατράνταχτα επιχειρήματα σαν τα παρακάτω.

Τον θαυμάζετε ακόμα όπως τον πρώτο καιρό
Είναι σύνηθες σε έναν γάμο, με το πέρασμα των χρόνων οι δύο σύζυγοι να απομυθοποιούνται και ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον να φθίνει. Βέβαια, αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στον εγωισμό του άντρα. Γι’ αυτό, αν στα μάτια σας είναι ακόμα ο καλύτερος και δεν συγκρίνεται με κανέναν, τότε μάλλον έχει κάνει την τύχη του.

Ο μουσακάς σας είναι καλύτερος κι απ’ της μάνας του
Εντάξει, δεν υπάρχει άντρας που να μην λατρεύει τη μαγειρική της μαμάς του και καλύτερα μια γυναίκα να μην μπει στη διαδικασία να την ξεπεράσει. Αν, τώρα, εσείς τα έχετε καταφέρει και ο μουσακάς σας π.χ. του αρέσει πιο πολύ κι απ’ της πεθεράς σας, τότε ο άντρας σας έπεσε απ’ την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι, που λένε!

Τον παροτρύνετε να βλέπει τους φίλους του
Σε έναν γάμο είναι σημαντικό και για τους δυο συντρόφους να έχουν μια μίνιμουμ κοινωνική ζωή εκτός σπιτιού, αλλά ο χρόνος που μένει δεν είναι πάντα αρκετός. Αν είστε από εκείνες που όχι μόνο δεν γκρινιάζουν αλλά παροτρύνουν τον άντρα τους να βρεθεί με την παρέα για να ξελαμπικάρει, να του πείτε ότι χρωστάει μια λαμπάδα σε κάποιον άγιο.

Τον υπερασπίζεστε πάντα στη μάνα σας
Είναι αλήθεια ότι οι μαμάδες μας έχουν πάντα πολύ φιλόδοξα σχέδια για εμάς και τους είναι δύσκολο να αποδεχτούν ότι οι άντρες μας δεν είναι τέλειοι. Γι’ αυτό, μπορούν να γίνουν λιγο υπερβολικές στην κριτική τους. Αν εσείς δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας για τον σύντροφό σας, ούτε καν απ’ τη μαμά σας, τότε είναι ένας πολύ τυχερός σύζυγος.

Το ροχαλητό του σας νανουρίζει γλυκά
Οι άντρες ροχαλίζουν, τελεία και παύλα! Και πολλές φορές ροχαλίζουν βαριά διαταράσσοντας άθελά τους τον ύπνο μας. Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι ροχαλίζεικι ο δικός σας. Αν, όμως, το ροχαλητό του δεν σας θυμίζει τρένο αλλά ένα γλυκό νανούρισμα, τότε έχει την μεγάλη τιμή να είστε ακόμα αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του.

Βρίσκετε τα πιασίματά του σέξι...
Κακά τα ψέματα, οι άντρες μας αφήνονται με τα χρόνια, πλαδαραίνουν και αποκτούν ψωμάκια σε μέρη που καθόλου δεν τους κολακεύουν. Υπάρχουν, βέβαια, γυναίκες που βρίσκουν τα πιασίματα στον άντρα ιδιαίτερα σέξι. Αν είστε μία από αυτές, τότε ο σύζυγός σας είναι πολύ τυχερός και καλό είναι να επιμείνει για ‘κείνο το τζόκερ.

...Και την αφηρημάδα του με τα παιδιά χαριτωμένη
Όσο καλοί βοηθοί είναι οι άντρες στη φροντίδα των παιδιών, άλλο τόσο αφηρημένοι είναι όταν έρχεται η ώρα να αναλάβουν εκείνοι, με συνέπεια εμείς να βρισκόμαστε σ’ αναμένα κάρβουνα. Αν είναι κι ο δικός σας απ’ αυτούς, αλλά εσείς αντί να χαλαστείτε το βρίσκετε φουλ χαριτωμένο, τότε είναι εξαιρετικά τυχερός και πρέπει να σας έχει στα όπα όπα.

Δεν βαριέστε να κάνετε το πρώτο βήμα στο σεξ
Αχ, αυτό το σεξ μέσα στον γάμο. Πόσο πιο ωραίο θα ήταν, αν οι σύζυγοι δεν βάλτωναν με τα χρόνια σε σημείο να μην έχουν το κουράγιο να κάνουν το πρώτο βήμα. Γι’ αυτό, αν εσείς, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια γάμου, τρελαίνεστε να τον αποπλανείτε, τότε πρέπει να αισθάνεται ευλογημένος γιατί του ‘λαχε η πιο φλογερή και σεξουάλα σύζυγος του κόσμου.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!