Τι πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού
Τι πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού


Σαφέστατα κύριο μέλημά μας τον τελευταίο χρόνο, είναι η πανδημία και οι συνέπειές της, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν και όμορφα πράγματα γύρω μας. Άνθρωποι ερωτεύονται, παντρεύονται και φέρνουν στον κόσμο παιδιά. Η ζωή αντιστέκεται σθεναρά στον Covid και του λέει ως άλλη Arya Stark στο Game of Thrones «Νot today».

Eφόσον λοιπόν επιλέγεις να είσαι αισιόδοξη και να έχεις τη ζωή που είχες, τουλάχιστον στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται, το θέμα που θα αναλύσω σήμερα, μάλλον σε ενδιαφέρει. Βλέπεις φίλη μου, έπεσε στα χέρια μου μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα και μιας και δεν είμαι εγωίστρια σπεύδω να τη μοιραστώ μαζί σου.

Η έρευνα αυτή λοιπόν που διεξήχθη ανάμεσα σε γυναίκες στις ΗΠΑ, κατάφερε να αναδείξει το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο πρώτο ραντεβού και να το… καταστρέψει πλήρως. Για να σε εντυπωσιάσω, η πιο δημοφιλής απάντηση συγκέντρωσε ποσοστό 50%, κάτι που φανερώνει ότι 1 στις 2 γυναίκες δεν μπορεί να ανεχτεί μία πολύ συγκεκριμένη κίνηση στο πρώτο ραντεβού.

Αυτό λοιπόν που οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν καταστροφικό για το πρώτο ραντεβού... Είναι η συνεχής ενασχόληση του συνομιλητή με το κινητό του. Κάτι το οποίο προκαλεί αμηχανία και κάνει αρνητική εντύπωση. Δεύτερο στο λίστα ήρθε το κακό πρώτο φιλί. Αν και στο συγκεκριμένο είναι όλοι πιο διαλλακτικοί λόγω της αμηχανίας που υπάρχει.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!