Σε χώρισε με μήνυμα; Ιδού 5 πληρωμένες απαντήσεις!
Σε χώρισε με μήνυμα; Ιδού 5 πληρωμένες απαντήσεις!


Η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο... ακόμα και αν δεν υπάρχει μπάλα!

Λίγες μέρες πριν ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους μας εκεί στο Hollywood, ότι ο Ben Affleck και η Ana De Armas, έπειτα από ένα φλογερό ειδύλλιο ενός έτους, και μία συγκατοίκηση-αρκετά πρόσφατη θα λέγαμε-αποφάσισαν να χωρίσουν. Βέβαια αν λάβουμε υπόψη μας τα ρεπορτάζ που καταφθάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η απόφαση δεν ήταν κοινή, μιας και η 32χρονη ηθοποιός, χώρισε τον καλό της… μέσω τηλεφώνου!

Με λίγα λόγια, αυτό που συνέβη σε σένα, συνέβη και στον Ben Affleck, ο οποίος είναι star του Hollywood, και έχει και στο βιογραφικό του και σχέση με το πιο σέξι πλάσμα του πλανήτη, την Jennifer Lopez. Ωστόσο η ζωή διδάσκει, ότι όλα μπορούν να συμβούν σε όλους, είτε είσαι mega star είτε μία απλή κοπέλα που αναζητά τον έρωτα.

Και όσο και αν στην περίπτωση του Ben δεν μπορώ να παρέμβω, νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι για τη δική σου. Διότι ο χωρισμός μέσω τηλεφώνου και δη γραπτού μηνύματος είναι κάτι αρκετά ανώριμο, το οποίο μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί. Και μιας και έχεις να κάνεις με κάποιον που φοβάται να σε αντιμετωπίσει face to face, εδώ σου έχω και 5 υπέροχες και άκρως... σκληρές απαντήσεις που μπορείς να του στείλεις στο… μήνυμα του χωρισμού!

«Aχ με πρόλαβες»

Σημασία δεν έχει η αλήθεια αλλά αυτό που θα πεις. Μπορεί εσύ με την άρση της καραντίνας να σχεδίαζες ρομαντικό 2ήμερο και το μόνο που δεν σου περνούσε από το μυαλό να ήταν ο χωρισμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα του το… πεις. Αφού λοιπόν πάρεις τον χρόνο σου, ρίξεις και λίγο νερό στο πρόσωπό σου, μπορείς να του απαντήσεις το παραπάνω.

«Ωχ, έμαθες για τον Νίκο;»

Ή Πάνο, ή Κώστα, ή Αλέξη, ή Δημήτρη. Είπαμε, σημασία δεν έχει τι ισχύει, αλλά τι αφήνεις να εννοηθεί. Όχι μόνο δεν ταράχτηκες για τον χωρισμό αλλά… είχες ήδη βρει αντικαταστάτη; Πίστεψέ με μία ταραχή θα τη νιώσει. Και δύο μη σου πω. Εσύ το ίδιο βράδυ μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις στις φίλες σου κλαίγοντας, αλλά τι σημασία έχει; Θα το ξεπεράσεις. Εδώ ξεπέρασε η Jennifer τον Brad. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό!

«Επιτέλους, είχα στραβωθεί από τα ορθογραφικά σου»

Δεν έχει σημασία αν έκανε, που πιθανότατα να έκανε γιατί όλοι κάνουμε τελοσπάντων. Σημασία έχει ότι εσύ το είχες εντοπίσει και όλο αυτό σε είχε κουράσει. Εδώ που τα λέμε, τα greeklish έχουν κάνει μεγάλο κακό στον κόσμο. Ίσως με αυτόν τον τρόπο τον βοηθήσεις να μάθει και 5 πράγματα. Αχ κορίτσι μου, Αγία είσαι!

«Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ξανακάνω παρέα με τον αδερφό σου και τους φίλους σου; Τέλεια!»

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είτε το θέλεις είτε όχι, υποχρεούσαι να συναναστρέφεσαι το περιβάλλον του, έστω και τυπικά. Μπορεί οι φίλοι του και η οικογένειά του να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο, και να συνεχίσεις να έχεις επαφές μαζί τους. Σημασία δεν έχεις τι θα κάνεις με τους τρίτους αλλά με αυτούς. Και αυτό που έχει σημασία στην προκειμένη είναι να τον βγάλεις εκτός εαυτού.

«Ποιος είναι;»

Εσύ φταις που διέγραψες τον αριθμό του; Λυπάμαι!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!