Έτσι θα μείνει ζωντανή η φλόγα της σχέσης σας και στην πανδημία
Έτσι θα μείνει ζωντανή η φλόγα της σχέσης σας και στην πανδημία


Δεν είναι τυχαίο που εν μέσω πανδημίας πολλά άλλοτε αγαπημένα ζευγάρια χώρισαν και δίνουμε συγχαρητήρια σε εκείνα που είναι ακόμα μαζί.

Αν η κλεισούρα μέσα στο ίδιο σπίτι ή το αντίθετο, η απόσταση λόγω των μέτρων, σας έχει απομακρύνει συναισθηματικά ή σωματικά, υπάρχει ένα τρικ που μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του δεσμού σας.

Η έρευνα ομάδας μελετητών του Πανεπιστημίου του Quebec στο Montreal, αποκάλυψαν πως μια άσκηση αναμνήσεων ανάμεσα στα ζευγάρια μπορούν να σώσουν τη σχέση τους, ειδικά στο άγχος και τις δυσκολίες των σχέσεων στην καραντίνα.

Η αναφορά μας στις κοινές ευτυχισμένες αναμνήσεις μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε σιγουριά για τη σχέση, ειδικά αν νιώθετε πως αυτό το διάστημα ο φόβος και η απόρριψη δεσπόζουν στον δεσμό σας.

Το να θυμόμαστε θετικές στιγμές στη σχέση, έχει θετικό αντίκτυπο στο παρόν. Όταν νιώθουμε ανασφαλείς στη σχέση, η ανάμνηση μιας ευτυχισμένης στιγμής που νιώθαμε πλήρεις και κοντά ο ένας στον άλλο, μπορεί να ωφελήσει τη σύνδεσή μας και αυτή τη στιγμή.

Είναι σαν να βρίσκει ο ένας πίστη στον άλλο και αυτήν την πίστη, πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε προς όφελος και των δύο.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!