Πού είναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν σε χριστουγεννιάτικες ταινίες
Πού είναι σήμερα τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν σε χριστουγεννιάτικες ταινίες


Χριστούγεννα και οι «εποχικές» οικογενειακές ταινίες έχουν την τιμητική τους.Και κάθε χρόνο, όλο και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των καναλιών. Και όσα χρόνια και αν περάσουν, παρακολουθούμε τις χριστουγεννιάτικες ταινίες με την ίδια χαρά και με περισσότερη νοσταλγική διάθεση κάθε φορά.

Και μπορεί, το «Μόνος στο σπίτι» με τον Μακόλεϊ Κάλκιν να είναι η πιο διάσημη και πολυπαιγμένη χριστουγεννιάτικη ταινία (δείτε τι κάνει σήμερα ο μικρός πρωταγωνιστής), όμως, υπάρχουν και άλλες. Και μάλλον θα αναρωτιέστε κι εσείς τι να κάνουν και πού να βρίσκονται οι μικροί πρωταγωνιστές.

Για παράδειγμα, ο Peter Billingsley, ο ξανθός μπόμπιρας με την απίστευτη φάτσα και τα γυαλάκια που έκλεψε την παράσταση στην ταινία «Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία», του 1983, σήμερα είναι 49 χρόνων. Μετά την ταινία, για ένα μεγάλο διάστημα δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική. Όμως, ασχολήθηκε πίσω από τις κάμερες, αφού η παραγωγή τον ενδιέφερε περισσότερο. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει στην παραγωγή σημαντικών ταινιών, ανάμεσά τους το Iron Man.

Ο Eric Lloyd τον οποίο γνωρίσαμε ως τον γλυκύτατο Τσάρλι στην τριλογία της ταινίας «Άγιος Βασίλης» με τον Τιμ Άλεν, μεγαλώνοντας αποφάσισε να σπουδάσει παραγωγή. Σήμερα, είναι 34 χρόνων, έχει τη δική του μπάντα και εταιρεία παραγωγής, ενώ με την υποκριτική ασχολείται περιστασιακά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι κάνουν και κυρίως πώς είναι σήμερα, οι μπόμπιρες των χριστουγεννιάτικων ταινιών.

 

 

Πηγή: baby.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!