Μία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που μας συγκινεί...
Μία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που μας συγκινεί...


Ένα από τα πολλά πράγματα που περιμένουμε με ανυπομονησία την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα, είναι και οι διαφημίσεις – φαινόμενο της εταιρίας John Lewis. Οι διαφημίσεις του προκαλούν… υστερία στα social media – και δικαίως – και μας βάζουν στο κλίμα για την πιο μαγική γιορτή του χρόνου! Μετά την περσινή επιτυχία τους με τη διαφήμιση «Edgar» φέτος έρχονται με το δίλεπτο «Give a Little Love» (Χάρισε λίγη Αγάπη), για να εστιάσουν στις απλές πράξεις καλοσύνης που μπορούν να φέρουν χαρά σε ανθρώπους και να κάνουν… τη μεγάλη διαφορά!

Όπως θα δείτε η διαφήμιση αποτελείται από εννέα συνδεόμενα χρονογραφήματα, τα οποία δημιουργήθηκαν από οκτώ διαφορετικούς καλλιτέχνες. Κάθε σκηνή έχει έναν διαφορετικό τρόπο δημιουργίας, από κλασικά κινούμενα σχέδια έως animation από πλαστελίνη.

Μάλιστα, ο John Lewis αποφάσισε σχεδόν την τελευταία στιγμή να δημιουργήσει τελικά και φέτος την χριστουγεννιάτικη διαφήμισή του.

«Σκεφτόμασταν ότι ίσως είναι καλύτερο να κάνουμε μια ουσιαστική φιλανθρωπική δωρεά» εξηγεί σχετικά, ο επικεφαλής μάρκετινγκ του brand, ωστόσο στο τέλος, η εταιρεία θεώρησε ότι αυτός θα ήταν ένας τρόπος να παρέχει δουλειά για τη δημιουργική κοινότητα, η οποία έχει πληγεί σκληρά από την πανδημία.

Απολαύστε τη φετινή διαφήμιση του John Lewis και μη ξεχνάτε να χαρίζετε κι εσείς αγάπη όπου και όπως μπορείτε!

 

 


Πηγή: themamagers.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!