Η πιο συχνή φαντασίωση των ανδρών
Η πιο συχνή φαντασίωση των ανδρών


Άντρες και γυναίκες σίγουρα διαφέρουμε αρκετά σε πολλούς τομείς, ένας από τους οποίους είναι και το σεξ. Κατά κοινή ομολογία, οι άντρες είναι οι κάπως πιο kinky και οι γυναίκες πιο συναισθηματικές. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι οι γυναίκες τείνουν να δένονται με τη σωματική επαφή, κάτι που δεν συμβαίνει και τόσο συχνά με τους άντρες.

Μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικής δραστηριότητας, είναι και αυτό των φαντασιώσεων. Το role play για παράδειγμα προτείνεται κατά κόρον από τους ειδικούς, ιδίως όταν η σχέση βρίσκεται σε τέλμα. Μάλιστα είναι και αρκετά τα ζευγάρια που δεν διστάζουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους, δίνοντας μία νότα... ανανέωσης στην μεταξύ τους σχέση.

Τελικά όμως, ποια είναι η αγαπημένη φαντασίωση των αντρών; Τα αποτελέσματα μίας νέας έρευνας, σίγουρα θα σε εκπλήξουν, διότι τα αγαπητά μας αγόρια, δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από... συναίσθημα! Ναι μάλιστα. Η μεγαλύτερη φαντασίωση των αντρών είναι το συναισθηματικό δέσιμο που αισθάνονται με την κοπέλα με την οποία κάνουν σεξ.

Υπήρχαν βέβαια και οι πιο ιδιαίτερες απαντήσεις, αλλά όλες ωχριούσαν μπροστά στην παραπάνω. Να και κάτι που δεν φανταζόσουν για τους άντρες. Ομολογουμένως αιφνιδιαστήκαμε.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!