5 στάσεις στο σεξ για ντροπαλές
5 στάσεις στο σεξ για ντροπαλές


Η σχέση με το σεξ είναι μία σχέση που αλλάζει και περνάει τις φάσεις της. Ίσως δεν ξεκινάς τα καυτά ενσταντανέ έχοντας φουλ αυτοπεποίθηση. Η αρχή είναι συνήθως ντροπαλή και μάλλον μουγγή, περιμένοντας από το ταίρι σου να βρει τα κουμπιά σου, επικοινωνώντας με τηλεπάθεια.

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που κατακτιέται με τα χρόνια και σε αυτό συντελούν πολλοί παράγοντες. Αν πιάσουμε όμως μόνο τον παράγοντα σεξ, καταλήγουμε στο εξής απλό συμπέρασμα. Ότι επιλέγοντας τις σωστές στάσεις, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Και ξέρεις που οδηγεί αυτό. Στον βέβαιο οργασμό.

Γυναίκα από πάνω
Πάρε τα ηνία και ξεκίνα. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, γιατί δεν είναι μία στάση που δεν θέλει ντροπές, αλλά έτσι αποκτάμε αυτοπεποίθηση. Κάνοντας κάτι θαρραλέο. Νιώθεις ότι έχεις (και τον έχεις) τον έλεγχο και αποφασίζεις εσύ ποιος είναι ο ρυθμός και η ένταση. Εκτός από αυτοπεποίθηση, θα αποκτήσεις και τον οργασμό. Αν χρειαστεί, δώσε κι ένα χέρι βοηθείας.

Spooning
Εδώ πάμε στην αντίθετη πλευρά. Όταν νιώθεις μία ελαφριά συστολή, γυρνάς στο πλάι και ο παρτενέρ σου δεν μπορεί να δει τις εκφράσεις του προσώπου. Είναι όμως η πιο τρυφερή και ρομαντική στάση. Σας φέρνει πιο κοντά και ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί, παίρνοντας τη σωστή γωνία.

Στο πλάι του καναπέ
Σαν να λέμε, στάση στα 4 αλλά εδώ είστε όρθιοι και οι δύο, σκυμμένοι στο πλάι του καναπέ. Ακόμη μια περίπτωση κατά την οποία ο παρτενέρ δεν βλέπει το πρόσωπό σου κι εσύ μπορείς να εκφραστείς όπως θες χωρίς ντροπές. Μπορείς όμως να γίνεις πιο εκδηλωτική στο dirty talk, ειδικά αν θέλεις να το κάνεις και κομπιάζεις.

Στοματικό σεξ
Και από τις δύο πλευρές. Εφόσον υπάρχει ακόμα ταμπού γύρω από το στοματικό σεξ στις γυναίκες, εδώ ξεχνάς ντροπές και τα πάντα. Εκτίθεσαι απόλυτα και ανακαλύπτεις ότι εδώ χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Γιατί; Επειδή πρέπει να δώσεις οδηγίες και να εξηγήσεις τι και πώς το θες. Εκτός αν έχεις να κάνεις με πεπειραμένο δεξιοτέχνη. Το ίδιο ισχύει αν το κάνεις εσύ σε αυτόν.

Με τα πόδια ψηλά
Το κλασικό ιεραποστολικό γίνεται πιο πικάντικο και απολαυστικό με τα πόδια ψηλά, πάνω στους ώμους του. Η στάση που σε βοηθά να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, χωρίς να κάνεις πολλά. Απλά αποκτάς καλύτερη σχέση με το σώμα σου και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι γελοίο να νιώθεις ντροπή για το πώς δείχνεις. Εκείνος πάντως θα εκτιμήσει αυτήν τη στάση.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!