Πώς θα τον ερωτευτείς από την αρχή;
Πώς θα τον ερωτευτείς από την αρχή;


7 σίγουρα πράγματα που θα ξυπνήσουν και πάλι τα συναισθήματα ανάμεσά σας.

Δεν είναι σκηνικό βγαλμένο από ταινία Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι δυσκολίες σε συνδυασμό με το στρες, είναι από τα πιο συχνά φαινόμενα που βιώνουν τα ζευγάρια. Και το αποτέλεσμα; Σκοτώνουν τον έρωτα ανάμεσά τους. Λύσεις ωστόσο υπάρχουν για όσους θέλουν να σώσουν και να δουλέψουν πάνω στη σχέση τους. Αλλά δεν είναι εύκολο.

Ακολουθούν 7 τακτικές που θα βοηθήσουν τη σπίθα να ανάψει και πάλι. Αρκεί να έχεις και εσύ αλλά και εκείνη την διάθεση.

-Κάντε αλλαγές στη ρουτίνα. Για παράδειγμα πάρτε το πρωινό στο μπαλκόνι ή μεταμορφώστε το βραδινό σε ρομαντικό δείπνο. Ντυθείτε καλά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος όπως για παράδειγμα μία επίσκεψη.

-Βάλε περισσότερη φαντασία στο σεξ. Από δοκιμάζοντας νέα πράγματα, μέχρι να δώσεις βάση σε ασυνήθιστα μέρη που μπορείτε να κάνετε σεξ.

-Ξεκινήστε μαζί μία δραστηριότητα. Από τρέξιμο και ορειβασία μέχρι πολεμικές τέχνες. Θα σας φέρει πιο κοντά και θα χτίσει τον σεβασμό ανάμεσά σας.

-Κάντε μαζί ένα νέο ταξίδι, όμοιο με τις πρώτες όμορφες διακοπές που έχετε περάσει μαζί.

-Να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με διαφόρους τρόπους. Από προσφέροντας λουλούδια, μέχρι κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο της σημείο, μέχρι γράφοντας κάτι όμορφο για εκείνη.

-Αποδέξου τα σημεία που υστερείς και κάνε κάτι για αυτό. Σημείωσε τα, άκου τα παράπονα της και βρες λύσεις. Μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια ψυχολόγου.

-Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Από περιποίηση και grooming μέχρι στιλάτο ντύσιμο. Να είσαι καθημερινά αυτός που γνώρισε.

Πηγή: ratpack.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!