Πώς θα τον απογειώσεις ερωτικά... ανάλογα με το ζώδιό του
Πώς θα τον απογειώσεις ερωτικά... ανάλογα με το ζώδιό του


Κάθε γάμος φτάνει σ’ ένα σημείο που το σεξ είτε σπανίζει είτε γίνεται πιο... «ρουτινιάρικο» και λιγότερο απολαυστικό από παλιά. Είναι μια καμπή φυσιολογική, αλλά δεν χρειάζεται να τη διαιωνίζουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε τρόπους να «ανάψουμε» τον σύντροφό μας και μαζί την παλιά φλόγα που αργοσβήνει. Κι αν δεν θυμόμαστε το πώς, σίγουρα θυμόμαστε το ζώδιό του – ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό της… ανάφλεξης!

Κριός
Η ρουτίνα και η προβλεψιμότητα κάνουν τον Κριό να βαριέται αφόρητα γι’ αυτό πρέπει να τον κρατάτε πάντα σε αγωνία – για το τι θα φορέσετε, που θα το κάνετε, τι θα του κάνετε κλπ. Κι αν θέλετε κάτι πιο δραστικό, δείξτε του ποιος είναι το... αφεντικό στο κρεβάτι σας!

Ταύρος
Ο Ταύρος λατρεύει τη σωματική επαφή ακόμη κι αν είναι ένα απλό τρίψιμο του χεριού σου στο δικό του. Με λίγα λόγια, τα θέλει τα προκαταρκτικά του, ενώ αυτό που μπορεί ν’ απογειώσει τη λίμπιντό του είναι ένα αισθησιακό μασάζ σώμα με σώμα.

Δίδυμος
Λάτρης των πειραματισμών και συλλεκτης ερωτικών εμπειριών, ο Δίδυμος είναι έτοιμος να δοκιμάσει τα πάντα. Για να έρθει όμως σ’ αυτό το kinky mood, πρέπει να ζητήσετε αυτό που θέλετε με αυτοπεποίθηση και χωρίς ντροπές, όσο περιέργο κι αν είναι.

Καρκίνος
Πώς να κάνεις τούρμπο έναν αθεράπευτα ρομαντικό σαν τον Καρκίνο που δεν ψήνεται με τίποτα για «ένα στα όρθια»; Ξεκινάς αργά αργά, με φιλιά, χάδια και γλυκόλογα ώσπου να λιώσει σαν βούτυρο και ύστερα… γίνεσαι το ψωμί!

Λέων
Μπορεί να φαίνεται πληθωρικός και ανικανοποίητος, αλλά ο Λέων δεν «ανάβει» τόσο δύσκολα όσο θα περίμενες. Πέστου ξεκάθαρα ότι τον θες επειδή είναι ο καλύτερος, ο πιο δυναμικός, ο πιο όμορφος και ο πιο σέξι και μετά… περίμενε να σας στείλουν την πυροσβεστική.

Παρθένος
Όσο εύκολος είναι ο Λέων, τόσο δύσκολος είναι ο Παρθένος, αυτός ο κατ εξοχήν «εγκεφαλλικός» τύπος. Τα κουμπιά του είναι πολύ ιδιαίτερα – φιλιά στο πίσω μέρος του λαιμού, χάδια στους μηρούς κλπ. – αλλά αν τα βρεις θα τον ξεσηκώνεις κατά βούληση για πάντα.

Ζυγός
Κύριος από κάθε άποψη, ο Ζυγός είναι ιππότης μακριά απ’ το κρεβάτι, αλλά στο σεξ δεν κολλάει σε προκάτ νόρμες και ηλίθια προσχήματα. Πες του ότι τον θές απόλυτα δικό σου, καθοδήγησέ τον προς την απόλαυση και θα γίνει λάβα που... κοχλάζει.

Σκορπιός
Κακά τα ψέματα, η ένταση θρέφει τον Σκορπιό και εκτός απ’ την αδρεναλίνη, ανεβάζει στα ύψη και τη λίμπιντό του. Μη βαριέσαι, λοιπόν, βάλτου δύσκολα, ζητά πράγματα που δεν έχει δοκιμάσει ξανά, κάντου σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς αφορμή και μέτρα τις εκρήξεις.

Τοξότης
Ο περιπετειώδης Τοξότης λατρεύει τις εκπλήξεις και θέλει η κάθε του μέρα να είναι πιο συναρπαστική απ’ τη προηγούμενη. Προετοιμάστε τον για την καυτή νύχτα, αφήνωντας διαρκώς υπονοούμενα γι’ αυτό που τον περιμένει και θα γίνει σίγουρα... ηφαίστειο.

Αιγόκερως
Γεννημένος για να είναι το αφεντικό, ο Αιγόκερως δεν θα μπορούσε να ερεθίζεται διαφορετικά απ’ το να δείχνετε έτοιμη να υπακούσετε σε κάθε επιθυμία του. Ξεκινήστε, λοιπόν, το «παιχνίδι» ζητώντας του να σας καθοδηγήσει και δεν θα χάσετε...

Υδροχόος
Δημιουργικός και ανοιχτόμυαλος, ο Υδροχόος φτιάχνεται όταν ο σύντροφός του μιλά για το σεξ σαν να πρόκειται για μια διαρκή αναζήτηση της απόλυτης ηδονής. Προσκαλέστε τον σε μια ατέρμονη ερωτική περιπέτεια μαζί σας και θα φουντώσει όπως δε φούντωσε ποτέ.

Ιχθύς
Ευαίσθητος και δοτικός, αλλά και με φαντασία που καλπάζει, ο Ιχθύς είναι ο τέλειος σύντροφος για παιχνίδια ρόλων με κοστούμια και βοηθήματα κάθε είδους. Στήστε, λοιπόν, το απόλυτο ερωτικό σκηνικό και απολαύστε μια παράσταση που θα ‘ναι αφιερωμένη σε εσάς!

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!