Γιατί σου ζήτησε ένα διάλλειμα από την σχέση σας;
Γιατί σου ζήτησε ένα διάλλειμα από την σχέση σας;


Ολόκληρη σειρά βασίστηκε στη φράση «We were on a break» και αναφέρομαι φυσικά στα αγαπημένα μας «Friends», εμείς δεν θα το αναλύαμε; Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις καλό θα ήταν ή να τελειώνουν ή απλά να συνεχίζουν. Με τα διαλείμματα συνήθως υπάρχει σύγχυση μιας και χωρίζεις αλλά από την άλλη είσαι και στο... περίμενε. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ο καλός σου, σου ζητάει διάλειμμα από τη σχέσεις σας; Όχι ότι πέφτεις και από τα σύννεφα μιας και τον τελευταίο καιρό δεν τα πηγαίνατε και τόσο καλά, αλλά βαθιά μέσα σου πίστευες ότι είναι μία κρίση που θα ξεπεραστεί. Κι όμως, εκείνος σου λέει τη φράση-κλειδί κι εσύ δεν ξέρεις τι να υποθέσεις. Για να μη σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου, εγώ σου έχω τρία ενδεχόμενα που πιθανότατα να ισχύουν. Δες παρακάτω:

1. Θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη: Μα είδες πόσο κύριος; Προφανώς έχει μπει κάποια άλλη στη ζωή του, ή θέλει αυτός να τη βάλει, αλλά παράλληλα δεν είναι και σίγουρος ότι το μεταξύ τους θα λειτουργήσει. Οπότε τι κάνει ο πονηρός; Σου λέει να κάνετε διάλειμμα, αρχίζει να βγαίνει με την άλλη και αν τελικά δεν του αρέσει και τόσο, επιστρέφει σε σένα. Φυσικά το σεξ του θα το έχει κάνει, θα έχει γυρίσει πιο ανανεωμένος από ποτέ, και θα συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το πώς θα αντιδράσεις, είναι στο δικό σου χέρι. Αν το αντέχεις, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

2. Θέλει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση σας: Καλά σπάνιο φαινόμενο αυτό, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι άντρες. Όντως κάτι δεν πηγαίνει καλά μεταξύ σας και όντως προβληματίζεται. Το ότι σου ζητάει λίγη απόσταση για να σκεφτεί, δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό για τη σχέση σας, και αν αν μη τι άλλο, τον τιμάει και σαν άντρα. Τώρα αν συνδυάσει τη σκέψη, με μεθύσια και σεξ με διάφορες, δεν το ξέρουμε. Αλλά και πάλι... Μπορείς να τον αλυσοδέσεις; Βασικά διώκεται ποινικά οπότε μην το κάνεις.

3. Είναι ένας τρόπος για να σε χωρίσει: Βρε έχεις πέσει σε πολύ καλό παιδάκι, διότι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι το κάνει για να μη σε στενοχωρήσει. Ίσως εσύ να είσαι πιο ερωτευμένη πλέον από εκείνον, ίσως να νιώθει ότι αν στο πει στα μπαμ θα πέσεις από τον τρίτο και θα σπάσεις τα πλευρά σου, ίσως βέβαια να φοβάται και τη δική του σωματική ακεραιότητα. Γενικότερα οι άντρες, δίνουν πολύ σπάνια το τέλος, ακόμα κι αν δεν περνάνε καλά. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός του τρόπος για να σου πει θέλω να χωρίσουμε. Αν μας ρωτάς, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να στο πει κατάμουτρα, και στη συνέχεια να υποστεί τις συνέπειες. Αλλά ο κόσμος μας έτσι κι αλλιώς είναι άδικος.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!