Εσείς γνωρίζετε το fleabagging;
Εσείς γνωρίζετε το fleabagging;


Η δημοφιλής βρετανική σειρά «Fleabag» και οι ερωτικές «περιπέτειες» της πρωταγωνίστριάς της, Phoebe Waller-Bridge, χάρισαν αυτή την ομολογουμένως όχι και τόσο συνηθισμένη ονομασία σε μια αρκετά συνηθισμένη dating συνήθεια.

Αν λοιπόν συνεχίζετε να βγαίνετε ραντεβού με άτομα που γνωρίζετε πως δεν ταιριάζετε, τότε κάνετε fleabagging. Αν όμως συνειδητοποιήσετε ότι συνεχίζετε να επιλέγετε το «λάθος», γιατί επιμένετε;

Η συναισθηματική συνήθεια κερδίζει συχνά τις ανάγκες του παρόντος, οπότε αν έχετε αναπτύξει έναν λανθασμένο τρόπο ζωής στον οποίο έχετε προσαρμόσει, τότε κυριαρχεί ο φόβος της αλλαγής και παραμένετε στην ίδια λάθος κατάσταση. Έτσι λοιπόν επιλέγετε πάντα συντρόφους που έχουν τα ίδια ελαττώματα και χαρακτηριστικά που δεν είναι συμβατά μαζί σας.

Πώς θα σταματήσετε το Fleabagging;

Όταν θα πιάσετε ξανά τον εαυτό σας να έλκεται από κάποιον που θυμίζει όλους τους προηγούμενους συντρόφους σας, πηγαίνετε εντελώς κόντρα στο ένστικτό σας. Αρχίστε να αναγνωρίζετε το μοτίβο σας και προσπαθήστε να το σταματήσετε. Πάρτε ένα ρίσκο και κάντε μια αντίθετη επιλογή από αυτή που κάνατε μέχρι τώρα. Και που ξέρετε ίσως μείνετε έκπληκτοι και αναρωτηθείτε πόσα λάθη είχατε κάνει μέχρι τώρα… Και στη χειρότερη θα κάνετε ακόμα ένα λάθος.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!