Τα πιο πιστά και άπιστα ζώδια
Τα πιο πιστά και άπιστα ζώδια


Ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν, αλλά για κάποιους, το πιο δύσκολο είναι να δεσμευτούν αληθινά, να τιθασεύσουν τα πάθη τους και να αφιερώσουν το σώμα, την ψυχή και τον νου τους σε έναν άνθρωπο. Κι είναι αλήθεια ότι αυτά τα πράγματα είναι και λίγο «λαχείο», αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Για παράδειγμα, να γνωρίζουμε αν το ζώδιό του ανήκει σ’ εκείνα που τείνουν να «τιμούν το στεφάνι τους» ή σ’ εκείνα που έχουν την τάση να ξενοκοιτάζουν στην πρώτη ευκαιρία...

Κριός
Είναι ένα ζώδιο που βαριέται τη ρουτίνα, ακολουθεί συχνά το θυμικό και δίνει ιδιαίτερο βάρος σ’ αυτό που νιώθει... σήμερα! Έτσι, ο Κριός δεν θα διστάσει να ξεπορτίσει – έστω και για μια φορά – αν νιώσει ότι η σχέση του δεν του προσφέρει πια καμία ιδιαίτερη πρόκληση.

Ταύρος
Ως κάποιος που αναζητά τη σταθερότητα και τη συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή του, ο Ταύρος δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει μια σχέση που τον καλύπτει για ένα πρόσκαιρο βίτσιο. Αντίθετα, θα αναρωτηθεί τι του λείπει και θα το αναζητήσει εκ νέου στην σύντροφό του.

Δίδυμος
Παιχνιδιάρης και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, ο Δίδυμος μπορεί να μοιάζει διαρκώς σαν να φλερτάρει, αλλά τα φαινόμενα απατούν. Κοντολογίς, όταν αποφασίσει να αφοσιωθεί ψυχή και σώμα σε έναν σύντροφο γίνεται ο πιο πιστός του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος
Ο «οικογενειάρχης» του ζωδιακού κύκλου δεν αφοσιώνεται απλώς στον άνθρωπό του – επενδύει συναισθηματικά και τιμά το στεφάνι του με κάθε τρόπο. Ακούγεται βαρετό, αλλά ο Καρκίνος δεν ξενοκοιτάζει ποτέ. Αν νιώσει ότι το θέλει, τότε απλώς θα χωρίσει.

Λέων
Εγωκεντρικός και παθιάρης, ο Λέων μπορεί να βρυχάται δυνατά, αλλά σπανίως δαγκώνει… ξένη σάρκα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να νιώσει ότι ο σύντροφός του τον υποτιμά, ώστε να αναζητήσει αλλού αυτό που τον θρέφει στη ζωή: τον θαυμασμό στο πρόσωπό του!

Παρθένος
Ορθολογιστής και λάτρης των «καλών λογαριασμών», ο Παρθένος δύσκολα θα ξενοκοιτάξει, εκτός κι αν νιώσει αδικημένος και παραμελημένος. Ακόμη και τότε, όμως, είναι πιο πιθανό να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό του παρά να τα διαλύσει όλα για ένα βίτσιο.

Ζυγός
Ο «σχεσάκιας» του ζωδιακού κύκλου, Ζυγός, απ’ τη μια γαντζώνεται στο ταίρι του κι απ’ την άλλη είναι μαλωμένος με τις δύσκολες αποφάσεις. Μοιάζει, λοιπόν, απίθανο να την κάνει την... κουτσουκέλα διακινδυνεύοντας την ισορροπία που έχει βρει στη ζωή του.

Σκορπιός
Ζηλιάρης και κτητικός από κούνια, ο Σκορπιός τρέφεται από τις εντάσεις και παραδίνεται εύκολα στα πάθη του. Ειδικά, αν έχει πειστεί ότι έχει απατηθεί ο ίδιος, δεν θα διστάσει ούτε λεπτό να ενδώσει σε μια θυελλώδη παράνομη ερωτική περιπέτεια.

Τοξότης
Το περιπετειώδες, ελεύθερο πνεύμα του, κάνει τον Τοξότη ιδιαιτέρως επιρρεπή στις ξαφνικές αλλαγές πλεύσης, ειδικά αν νιώσει παγιδευμένος σε μια σχέση. Στην περίπτωσή του, ισχύει το «άσε τον Τοξότη σου να φύγει… αν δεν γυρίσει μονος του, δεν τον είχες ποτέ!»

Αιγόκερως
Εσωστρεφής, αυστηρός με τον εαυτό (και με τους άλλους) και επιφυλακτικός σε μια σχέση, ο Αιγόκερως είναι πολύ περήφανος για να απιστήσει από μια επιπολαιότητα. Αν το κάνει, σημαίνει ότι η σχέση του έχει τελειώσει και μένει μόνο να πέσουν οι τίτλοι...

Υδροχόος
Ανεξάρτητος, αντισυμβατικός, αλλά και απρόβλεπτος, ο Υδροχόος δύσκολα εγκλωβίζεται σε μια σχέση μονογαμική. Δεν διστάζει, μάλιστα, να προχωρήσει πέρα από την απλή απιστία: να δημιουργήσει, δηλαδή, παράλληλες σχέσεις κι όπου βγει...

Ιχθύς
Ερωτευμένος με τον… ιδανικό έρωτα, ο Ιχθύς είναι αθεράπευτα ρομαντικός, αφοσιωμένος στο ταίρι του και ταγμένος στο ιδεώδες της σχέσης τους. Συνεπώς, είναι απίθανο να ξενοκοιτάξει, εκτός κι αν νιώσει ότι ο σύντροφός του δεν μοιράζεται τα ίδια όνειρα μ’ εκείνον.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!