Έτσι αντιδρά στην απιστία κάθε ζώδιο
Έτσι αντιδρά στην απιστία κάθε ζώδιο


«Την απιστία δεν τη συγχωράω…» τραγούδησε κάποτε η Λίτσα Γιαγκούση και μίλησε απευθείας στην καρδιά μας γιατί η απιστία είναι ένα πιάτο πολύ βαρύ που δεν χωνεύεται εύκολα. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν αντιδρούν όλοι όπως η Λίτσα που στη συνέχεια του ρεφρέν το ξεκαθαρίζει: «ποτέ να μη σκεφτείς να μου την κάνεις, γιατί να ξέρεις ότι με χάνεις». Το πως το αντιμετωπίζουμε είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων κι ένας από αυτούς είναι – φυσικά – και η μέρα που έχουμε γεννηθεί. Για να δούμε, λοιπόν, πως «τρελαίνεται» ο καθένας από μας με την απιστία, σύμφωνα με τους φίλους μας, τα άστρα.

Κριός
Η στάση του αλλάζει μεμιάς, γίνεται ψυχρός και οι ασκοί του Αιόλου ανοίγουν απότομα. Κοινώς, θυμάται όλα σου τα στραβά με κάθε λεπτομέρεια και σου τ’ απαριθμεί ενώ πετάει τα πράγματά σου απ’ το μπαλκόνι ένα ένα. Επίσης, στο τέλος της μέρας όλοι θα ξέρουν τι έκανες.

Ταύρος
Έκπληξη! Θα κάνει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα και θα συνεχίσει να είναι μαζί σας. Κι άλλη Έκπληξη! Μια μέρα θα γευτείτε την εκδίκηση που έπλεκε αργά και υπομονετικά τις νύχτες που έμενε ξάγρυπνος με το βλέμμα του καρφωμένο πάνω σας...

Δίδυμος
Πρώτα θα απαιτήσει να μάθει ποιος είναι ο τρίτος στη σχέση – αν δεν έχει μάθει ήδη. Ύστερα θα ξεσπάσει σ’ εκείνον. Μετά θα ηρεμήσει για λίγο, πριν ξεσπάσει σε σένα. Θα έλεγε κανείς ότι ήξερε πως θα συμβεί κάποτε και προσπαθεί να το κάνει λιγότερο πληκτικό.

Καρκίνος
Θα ακούσει προσεκτικά όσα έχετε να του πείτε και αν νιώσει πως υπάρχει λόγος, θα παλέψει με νύχια και με δόντια να σωσει τη σχέση σας. Αν, πάλι, νιώσει ότι η προδοσία αυτή δεν ξεπλένεται θα τους πάρει 3 δευτερόλεπτα να σας ξεγράψει απ’ την ιστορία της ζωής του.

Λέων
Το σοκ της απιστίας είναι πολύ μεγάλο για έναν Λέοντα που βλέπει στον εαυτό του τον τέλειο σύντροφο για… όλους. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να το πει στη μαμά σας. Το δεύτερο είναι να κατεβάσει ρολά, ελπίζοντας πως όταν τα σηκώσει, όλα θα είναι και πάλι καλά.

Παρθένος
Περήφανος και ορθολογιστής μαζί, ο Παρθένος μπορεί να δικαιολογήσει εσάς, αλλά δεν θα δικαιολογήσει ποτέ την πράξη σας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας υποβάλλει σε μια ανηλεή δημόσια διαπόμπευση, αλλά ποτέ ονομαστικά – θα αναφέρεστε πάντα ως «εκείνος/η».

Ζυγός
Δεν πρόκειται να εκπλαγεί καθόλου, αφού η απιστία είναι για ‘κείνον το αλατοπίπερο της σχέσης. Απλώς, όσο πιο ψύχραιμα δείχνει να το παίρνει, τόσο πιο πιθανό είναι να σας έχει απατήσει πρώτος εκείνος ή να σχεδιάζει ήδη πως θα το κάνει.

Σκορπιός
Ζηλιάρης και τρελά παθιασμένος, ο Σκορπιός βιώνει ταυτόχρονα τη δικαίωση – της ζήλιας του – και την προδοσία. Μια εσωτερική σύγκρουση που οδηγεί πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα: να διοχετεύσει όλο το άσβεστο πάθος του στην προσπάθειά του να σας εκδικηθεί.

Τοξότης
Δεν είναι λάτρης της δέσμευσης ούτε κτητικός στον έρωτα, επενδύει όμως πολύ στις ανθρώπινες σχέσεις. Γι’ αυτό, η απιστία μπορεί να τον συνθλίψει συναισθηματικά, τόσο που να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή σας – ακόμη και να αλλάξει σπίτι ή πόλη.

Αιγόκερως
Πώς ήταν πριν τα φτιάξετε; Ψυχρός κι ολόψυχα αφοσιωμένος στη δουλειά και τον εαυτό του. Η απιστία είναι κάτι που δεν του αξίζει κι έτσι, δεν του αξίζετε ούτε εσείς. Μοιρολογεί από μέσα του, γυρίζει τον διακόπτη κι επιστρέφει στην πρότερη κατάσταση, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Υδροχόος
Ο φόβος του ότι μια μέρα θα προδοθεί βγήκε αληθινός, αλλά του είναι δύσκολο να κρατήσει υπόλογο κάποιον για κάτι που είναι μέρος αυτής της παλιοζωής. Θα το συζητήσει, θα κλάψει και θα προχωρήσει, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει… φίλος.

Ιχθύς
Στην αρχή θα βρει 1000 τρόπους να βαφτίσει την απιστία κάτι άλλο κι αυτό είναι το πρώτο σκέλος του μαρτυρίου. Όταν τελικά το πάρει απόφαση, θα μείνει. Απλώς, δεν θα χάνει ούτε ευκαιρία να σας το χτυπήσει και να βγει από πάνω.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!