Να παντρευτείς αυτόν που θα είναι δίπλα σου και στα δύσκολα
Να παντρευτείς αυτόν που θα είναι δίπλα σου και στα δύσκολα


Το να ενώσεις τη ζωή σου με έναν άλλο άνθρωπο για «πάντα» είναι δύσκολο. Γι' αυτό, όπως συμβουλεύει αυτή η μαμά, φροντίστε εσείς οι ελεύθερες εκείνος που θα βρείτε να στέκεται βράχος στη σχέση σας. Γιατί η ζωή είναι περίπλοκη με τα πάνω και τα κάτω της και δεν θα υπάρχουν μόνο ευκολίες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκεί ο άντρας σου πρέπει να είναι το στήριγμά σου.

«Από μικρή ήθελα να παντρευτώ κάποιον, ο οποίος θα με πρόσεχε και θα με αγαπούσε και θα στεκόταν βράχος στη σχέση μας. Αυτός ήταν ο ιδανικός άντρας για μένα και υπήρξα πολύ τυχερή που τον γνώρισα και τον παντρεύτηκα.

Τον πρώτο καιρό ήταν σαν να ζούσαμε σ' ένα ροζ συννεφάκι. Κάναμε τα πάντα μαζί και το κυριότερο ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Λίγο μετά ήρθε στον κόσμο ο γιος μας. Γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπιζε αρκετά θέματα υγείας. Η ζωή μας άλλαξε.

Ξαφνικά, όλη μας η ζωή περιστρεφόταν γύρω απ' το αγοράκι μας. Δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν συνεχώς εξαντλημένοι και με νευρικότητα. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα ''σπάσω'' και ίσως αυτό να γινόταν, αν δεν είχα στο πλευρό μου αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Βράχος με όλη τη σημασία της λέξης. Απέδειξε ότι μπορούσε να είναι δίπλα μου και στα δύσκολα.

Έναν τέτοιο άντρα να βρείτε κι εσείς οι ελεύθερες! Παντρευτείτε αυτόν που δεν λυγίζει στις δυσκολίες, αυτόν που έχει υπομονή και παρά τα δικά του προβλήματα βρίσκει χρόνο για εσάς.

Έναν άντρα που έχει πάντα χρόνο για μια αγκαλιά, ένα χάδι ή για να σας παρηγορήσει.

Παντρευτείτε αυτόν που θα σας εκτιμήσει ουσιαστικά. Αυτόν που θα σας σεβαστεί και θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να κρατήσει η σχέση σας για πάντα!»

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!