Πώς ζει έναν τρελό έρωτα το κάθε ζώδιο
Πώς ζει έναν τρελό έρωτα το κάθε ζώδιο


Κακά τα ψέμματα, όταν ο άνθρωπος ερωτεύεται παράφορα είναι και λίγο σαν να τρελαίνεται, αφού καίγονται οι ασφάλειες, θολώνει το μυαλό και κάνει πράγματα που δεν θα έκανε (θεωρητικά) ποτέ του. Ποια είνα αυτά; Για τον καθένα είνα και κάτι διαφορετικό, αλλά για να μην βαδίζουμε εντελώς στα σκοτάδια, μπορούμε να ζητήσουμε έναν μπούσουλα από – ποιούς άλλους; – τους παντογνώστες φίλους μας, τα υπέρλαμπρα άστρα. Ορίστε, λοιπόν, πώς τρελαίνεται το κάθε ζώδιο όταν… δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα!

Κριός: Γίνεται σωστός χείμαρρος
Όταν ο Κριός βάλει κάποιον στο μάτι γίνεται ασυγκράτητος και δεν σταματά να πολιορκεί το αντικείμενο του πόθου του μέχρι να το κατακτήσει. Κι ύστερα, όμως, δεν ησυχάζει, αλλά παραμένει ικανός για τα πάντα: να χάσει τον ύπνο του για να σε χαζεύει ενώ κοιμάσαι, να σου στέλνει δώρα κάθε μέρα στο σπίτι και στη δουλειά και, γενικά, να ικανοποιεί όλες σου τις επιθυμίες όσο απίθανες κι αν είναι. Προσοχή, όμως, η ανταπόκριση πρέπει να είναι ανάλογη, αλλιώς ξενερώνει στο άψε σβήσε και… άντε γεια!

Ταύρος: Ανατρέπει τα συνηθισμένα
Συναισθηματικός και ακούραστος κυνηγούς του αγνού, αληθινού έρωτα, ο Ταύρος ρίχνεται ψυχή και σώμα στον άνθρωπο που θα αγαπήσει παράφορα. Όχι, δεν μετατρέπεται ξαφνικά σε ένα τέρας εξωστρέφειας, αλλά θυσιάζει όλη την ισορροπία που έχει χτίσει στη ζωή και την καθημερινότητά του. Κινείται, μιλάει, τρώει και κοιμάται διαφορετικά και δεν του είναι πια τίποτα να σαχλαμαρίζει στο τηλέφωνο με τις ώρες, αρκεί στην απέναντι γραμμή, να είσαι εσύ: ο έρωτας της ζωής του.

Δίδυμος: Παίζει για να κερδίσει
Για τον Δίδυμο ο έρωτας είναι παιχνίδι κι έτσι τον αντιμετωπίζει ακόμη και στην πιο ακραία εκδοχή του. Όταν δαγκώσει τη λαμαρίνα, λοιπόν, το «πρόσωπο» μπαίνει αυτομάτως στο επίκεντρο του παιχνιδιού κι αρχίζει ένα ατέρμονο κυνηγητό που σπανιώς δεν οδηγεί σε μια θυελλώδη σχέση. Θέλει να μαθαίνει τα πάντα για σένα και σε προσκαλεί διαρκώς να κάνετε σε καινούργιες δραστηριότητες ή απολαύσεις. Προσοχή, όμως, η πλήξη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του, άρα το να αφεθείς στον ρυθμό του είναι μονόδρομος.

Καρκίνος: Πέφτει με τα μούτρα
Όταν ερωτευτεί ο Καρκίνος, η ζωή του αποκτά νέο νόημα και είναι έτοιμος να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο να κάνει τον άλλον να νιώσει την απόλυτη ευτυχία δίπλα του. Ο κόσμος του όλος αλλάζει κι έχει πλέον ένα και μοναδικό ενδιαφέρον, μία και μοναδική προτεραιότητα: εσένα. Ζηλεύει αφόρητα, πληγώνεται σαν μικρό παιδί και σε κακομαθαίνει με δώρα και εκδηλώσεις αγάπης σε βαθμό που μπορεί να γίνει ασφυκτικός και, αν ξεπεράσει τα όρια, να τα γκρεμίσει όλα σε μία μόνο στιγμή.

Λέων: Σε κάνει... βασίλισσα
Ο Λέων, με την αστείρευτη αυτοπεποίθηση και τον τεράστιο εγωισμό, δεν πασχίζει ιδιαίτερα για να γοητεύσει και να κατακτήσει τον άνθρωπο που θα του γυαλίσει για συντροφος. Αν όμως, ερωτευτεί αληθινά και παράφορα, γίνεται ένα χαδιάρικο γατάκι στα χέρια του άλλου του μισού. Για τους υπόλοιπους, βέβαια, παραμένει ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτό κάνει τα πάντα ώστε εσύ να είσαι μια αντάξια βασίλισσα: σε λούζει με προσοχή και δώρα και μετατρέπεται στον πιο δοτικό εραστή του κόσμου!

Παρθένος: Πάει με σπασμένα φρένα
Ορθολογιστής και συγκρατημένος, ακόμη και τα μεγάλα πάθη του ο Παρθένος δεν αρέσκεται στο να χάνει τον έλεγχο. Εκτός, βέβαια, αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, εκείνος που θα τον κάνει να αναθεωρήσει όλες τις παγιωμένες απόψεις του για τη ζωή, τον έρωτα και την αποτελεσματικότητα της χλωρίνης. Που θα τον κάνει να βγει απ’ τη ζώνη άνεσής του, να απελευθερωθεί απ’ την σχολαστικά επιλεγμένη ρουτίνα του και να απολαύσει την υπέροχη αυτή αναστάτωση σαν μικρό παιδί που έκλεψε τα σοκολατάκια απ’ το βάζο...

Ζυγός: Δίνει τον καλύτερο εαυτό του
Ένας ερωτευμένος Ζυγός είναι ένας αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος και μοιάζει σαν ο έρωτας να μεγενθύνει όλα τα προτερήματα και να εξουδετερώνει τις αδυναμίες του. Από αναποφάσιστος, ξαφνικά διεκδικεί τον άνθρωπο που αγαπά με απόλυτη σιγουριά και από διπλωμάτης, γίνεται απόλυτος: είσαι ο άνθρωπος της ζωής του και δεν φοβάται να το εκφράσει σε κάθε ευκαιρία. Και φυσικά, η αγάπη του για το καλαίσθητο και το εκλεπτυσμένο διοχετεύεται όλη στο πώς θα σου χαρίσει μια υπέροχη ζωή γεμάτη ομορφιά και ευεξία.

Σκορπιός: Γίνεται καζάνι που βράζει
Κι εκεί που ο Σκορπιός έχει βυθιστεί στις μαύρες σκέψεις και δεν σταματάει να πλέκει σενάρια καταστροφής, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον αρκεί για να αναδυθεί στην επιφάνεια, να ανεβάσει ρυθμούς και να αναζητήσει στον παθιασμένο έρωτα όλα όσα τον ιντριγκάρουν: την ένταση, το μυστήριο, το κυνήγι και το αδιέξοδο. Μιλάει μόνο με πράξεις και κυριεύεται απ’ το συναίσθημα, στήνει παράλογες σκηνές ζηλοτυπίας κι ύστερα γίνεται ο πιο φλογερός εραστής γιατί μόνο έτσι ξέρει να αγαπά. Μόνο έτσι αξίζει να αγαπά!

Τοξότης: Ψοφάει για περιπέτεια
Ανεξάρτητος, περιπετειώδης και γενικότερα… φευγάτος, ο Τοξότης γοητεύει και συναρπάζει με το χιούμορ, τον αισθησιασμό και το ελεύθερο πνεύμα του. Όταν, βέβαια, γοητευτεί εκείνος και λιώνει για σένα όπως δεν έχει λιώσει για καμία, γίνεσαι εσύ το ανεξερεύνητο πεδίο όπου θα ζήσει τις επόμενες ανομολόγητες περιπέτειές του. Προσοχή, όμως, μην τον κάνεις να νιώσει δέσμιος του έρωτά σου ούτε στιγμή και μην αφήσεις ποτέ να αισθανθεί ότι έχει ζήσει όλα όσα μπορούσε να ζήσει μαζί σου.

Αιγόκερως: Σε βάζει πάνω απ’ όλα
Ακόμη κι όταν ερωτεύεται, ο Αιγόκερως κινείται προς την επίτευξη του στόχου του με βάση το στρατηγικό πλάνο του. Στην αρχή, τουλάχιστον, γιατί αν αρχίσει να πετυχαίνει και ο στόχος πλησιάσει, τα ξεχνάει όλα και γίνεται άλλος άνθρωπος: απρόβλεπτος, ευχάριστος, αυθόρμητος, ακόμη και… σέξι. Με λίγα λόγια, σταματάει να ζει μόνο για τη δουλειά του, να βάζει πάνω απ’ όλα το κύρος του, να προγραμματίζει τα πάντα σύμφωνα με τις φιλοδοξίες του και γίνεται ένας φλογερός – περίπου – και δοτικός σύντροφος.

Υδροχόος: Δεν υπολογίζει τίποτα
Αν ο Υδροχόος δείχνει να ερωτεύεται χωρίς να τρελαίνεται κιόλας, είναι γιατί, πέρα από ένα έντονο και αδιαπραγμάτευτο πνεύμα ανεξαρτησίας διαθέτει κι έναν ενδόμυχο φόβο να μην προδοθεί. Η αλήθεια, όμως, είναι πως όταν ερωτευθεί πραγματικά και νιώσει ότι πατάει γερά στα πόδια του, γίνεται ατρόμητος και δεν φοβάται τίποτα – πόσο μάλλον εσένα, το αντικείμενο του πόθου του. Γίνεται ακόμη πιο εκδηλωτικός μαζί σου, παίρνει ρίσκα που δεν θα έπαιρνε ποτέ και όλος ο κόσμος μαθαίνει το πόσο ερωτευμένος είναι.

Ιχθύς: Ζει τον μύθο του
Ονειροπόλος και πάντα έτοιμος να ανταλλάξει την πραγματικότητα με το όνειρο, ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος να αγαπά και να δίνεται ολοκληρωτικά σ’ αυτό που ζει. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό που ζει είναι αληθινό ή κάτι που έχει χτίσει στο μυαλό του… Σε κάθε περίπτωση, όταν ερωτεύεται παράφορα, ο Ιχθύς εξιδανικεύει όσα βιώνει και δεν παύει να ζει το μύθο του και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε βάλει στο επίκεντρό του. Να σε κάνει, δηλαδή, μια κανονική πριγκήπισσα του παραμυθιού.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!