Όταν σ' αγαπά και τώρα που μεγαλώνεις...
Όταν σ' αγαπά και τώρα που μεγαλώνεις...


Οι αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στους ανθρώπους είναι πολλές και ποικίλες. Εκτός από το σώμα ή το πρόσωπό μας, οι εμπειρίες που συλλέγουμε και οι δυσκολίες που περνάμε μας ωριμάζουν και ενισχύουν σημεία του χαρακτήρα μας που παλιότερα βρίσκονταν στην αφάνεια.

Ωστόσο, η προσωπικότητά μας και η ραχοκοκκαλιά του χαρακτήρα μας μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Κι αν ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας έχει ερωτευτεί και αγαπήσει τον πραγματικό μας εαυτό, τότε θα δεχτεί με χαρά όλες τις αλλαγές μας χωρίς να σταματήσει η έλξη και η αγάπη του για εμάς.

Η έλξη που νιώθει δεν επηρεάζεται από τις ατέλειές σου

Ο σύντροφός σας σάς ερωτεύτηκε και σας αγάπησε όχι για τους κοιλιακούς ή τα όμορφά σας μάτια αλλά για το βλέμμα σας και τον τρόπο που κοιτάζει… Ο χαρακτήρας σας, η προσωπικότητά σας και η φιλοσοφία σας για τη ζωή παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο για εκείνον ενώ οι μικρές σας ατέλειες στα μάτια του μοιάζουν με σπουδαία προτερήματα.

Εκτός από το ρομαντικό του πράγματος, με έναν τέτοιον άνθρωπο μπορείτε να μοιραστείτε σκέψεις, προβληματισμού ή ανησυχίες σας, να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά για τον εαυτό σας και να συνεργαστείτε για να ξεπεράσετε εμπόδια. Μαζί του νιώθετε ασφάλεια και δεν ζείτε με τον φόβο μήπως σας κρίνει ή σας απορρίψει για μια σκέψη ή πράξη σας.

Δεν θα σταματήσει να σε θέλει όσο περνούν τα χρόνια
Τα καλά νέα πως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα κάποιου δεν αλλάζουν με τα χρόνια και γι΄αυτό ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας θα εξακολουθήσει να σας θέλει μέχρι τα βαθιά γεράματα! Μπορεί οι μεταξύ σας ζυμώσεις να αλλάζουν επιμέρους χαρακτηριστικά και των δύο, αλλά η ουσία του ανθρώπου μένει αναλλοίωτη και εξίσου γοητευτική για πάντα.

Η επιθυμία του λοιπόν για εσάς δεν θα σταματήσει με τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και τις ρυτίδες του χρόνου. Θα αρκεί πάντα ένα βλέμμα, μια λέξη ή μια πράξη σας για να θερμάνει τα συναισθήματά του. Ο άνθρωπος που σας αγαπά γι΄αυτο ακριβώς που είστε, θα σας αγαπά για πάντα!

Σε βοηθά να αγαπάς το σώμα και τον εαυτό σου
Όταν λοιπόν έχουμε δίπλα μας κάποιον που μας πιστεύει και μας εκτιμά τόσο πολύ, δεν μπορεί παρά να νιώσουμε το ίδιο. Ακόμα κι αν αλλάξει το σώμα μας ή μας εγκαταλείψουν τα νιάτα μας, ακόμα κι αν πάρουμε μια λάθος απόφαση ή βιώσουμε μια μεγάλη αποτυχία, ο άνθρωπός μας είναι εκεί, ακλόνητος, να μας θαυμάζει και να μας αγαπά. Αυτό μας δίνει ένα ισχυρό κίνητρο να πιστέψουμε εκ νέου στον εαυτό μας και να μην αφήσουμε τους εξωτερικούς παράγοντες να πλήξουν το ηθικό μας.

Σου προσφέρει μια καλή ζωή
Η καλή ζωή δεν εξαρτάται (απαραιτήτως) από πλούτη και παλάτια αλλά το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Ωστόσο, ο άνθρωπος που σε αγαπά πραγματικά, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να είσαι ικανοποιημένη κι ευτυχισμένη.

Αυτό σημαίνει πως θα σε στηρίζει στα δύσκολα, θα χαίρεται με τη χαρά σου, θα σε κάνει να γελάς και θα έχει την αγκαλιά του ανοιχτή όταν θα κλαις. Ωστόσο, θα προσπαθεί να σου προσφέρει ό,τι μπορεί και σε πρακτικό επίπεδο ώστε να σε ξαλαφρώνει από τα βάρη και να εξασφαλίσει πως η κοινή σας ζωή είναι όσο πιο άνετη κι ευχάριστη γίνεται.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!