Γιατί κάποιοι δεν απολαμβάνουν το καλό σεξ;
Γιατί κάποιοι δεν απολαμβάνουν το καλό σεξ;


Δεν μπορούμε απλώς να εξηγήσουμε τι σημαίνει να καλό σεξ, αλλά θα διακινδυνέψουμε να πούμε γιατί τόσοι πολλοί από εμάς το κάνουν λάθος.

Σε ό,τι πρέπει να κάνουμε στην κρεβατοκάμαρα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα πολλά άρθρα στο διαδίκτυο προτείνουν να μιλάτε κατά τη διάρκεια της πράξης και να είστε τολμηροί. Κάποια άλλα δίνουν συμβουλές για πολλαπλούς οργασμούς αλλά και για το πόσο πρέπει να διαρκεί η σεξουαλική πράξη. Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουν έναν στόχο όσο αφορά το σεξ, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να σας αποσπάσουν από τον στόχο και την απόλαυση.

Όταν αγγίζετε ή σας αγγίζουν σεξουαλικά, το σώμα σας θα ανταποκριθεί φυσικά, αλλά αν το μυαλό σας είναι τόσο απασχολημένο με το να ανησυχείτε για τις το τι πρέπει να κάνετε, τότε δεν μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε τα προκαταρτικά, όπως τα χάδια και τα φιλιά αλλά ούτε και την ερωτική πράξη. Με απλά λόγια μπορεί να ανησυχείτε τόσο πολύ για να διαρκέσει περισσότερο η πράξη ή για να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας, που τελικά δεν απολαμβάνετε πραγματικά το σεξ.

Υπάρχει ένας απλός τρόπος να αμφισβητήσετε τους σεξουαλικούς σας στόχους. Αναρωτηθείτε τι σημαίνει καλό σεξ για εσάς. Είναι η απάντηση ένας οργασμός; Ή η διάρκεια; Επίσης αναρωτηθείτε από πού προέρχεται αυτή η ιδέα του καλού σεξ; Αν σας λέγανε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η οικειότητα, η σύνδεση και η διασκέδαση, μήπως θα αλλάζατε γνώμη;

Το σεξ στις ταινίες είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι στην πραγματικότητα. Μπορεί στην οθόνη να φαντάζει συναρπαστικό, αλλά στην πραγματική ζωή η οικειότητα και η σύνδεση είναι αυτά που παίζουν σημαντικό ρόλο στο να μπορέσετε να απολαμβάνετε τη σεξουαλική πράξη.

Έτσι ενώ δεν μπορούμε να απαντήσουμε το σημαίνει το καλό σεξ-- αυτό εξαρτάται από το άτομο. Αλλά σας παρακαλούμε να αμφισβητήσετε τις τρέχουσες απόψεις σας και να αναρωτηθείτε γιατί προσπαθείτε για το ιδανικό και να σταματήσετε να εστιάζετε στον τελικό στόχο και να δώσετε σημασία σε όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πράξης.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!