5 παιδικές και οικογενειακές ταινίες στο Netflix
5 παιδικές και οικογενειακές ταινίες στο Netflix


Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε ήδη στο σπίτι λόγω των συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ωστόσο, όσοι έχουν παιδιά αναζητούν δημιουργικούς τρόπους να τα κρατήσουν απασχολημένα. Κάποια θα διαβάσουν βιβλία, κάποια θα παίξουν και κάποια άλλα θα θέλουν να δουν κάτι αξιόλογο στην τηλεόραση.

Εμείς, επισκεφθήκαμε το αγαπημένο μας watchandchill.gr και – φυσικά – βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει 5 βραβευμένες ταινίες που μπορούν να δουν τα παιδιά τώρα που έχουν ελεύθερο χρόνο και γιατί όχι να τους κάνετε παρέα αφού προσφέρονται για όλη την οικογένεια.

Hugo (2011)
Ζώντας σε έναν σταθμό του μετρό στο Παρίσι, ένα ορφανό αγόρι γλιτώνει από τον άγριο σταθμάρχη, γνωρίζεται με έναν θρυλικό σκηνοθέτη και βρίσκει το κλειδί της μοίρας του.

The BFG (2016)
Ένα ορφανό κορίτσι γνωρίζει έναν καλόκαρδο γίγαντα που, αντί να τη φάει, την προστατεύει από πραγματικά απαίσιους γίγαντες οι οποίοι τρομοκρατούν και τους δύο.

Paddington (2014)
Μετά τη διάσωσή του σε έναν σταθμό τρένων, ο αρκούδος Πάντινγκτον ζει ονειρικά με μια οικογένεια στο Λονδίνο. Μια ταριχεύτρια όμως θέλει να τον βάλει στη συλλογή της.

Spirited Away (2001)
Η Τσιχίρο ταξιδεύει σε έναν μαγικό κόσμο, όπου κυβερνά μια μάγισσα – και μεταμορφώνει όσους δεν την υπακούν σε ζώα.

Shrek (2001)
Έχοντας αποστολή να σώσει μια πριγκίπισσα από έναν δράκο που βγάζει φωτιές, ο Σρεκ, ένα τέρας με απότομους τρόπους, ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πλακατζή γάιδαρο.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!