Πιο δυνατή η αγάπη μετά από 16 χρόνια γάμου
Πιο δυνατή η αγάπη μετά από 16 χρόνια γάμου


Κι όμως, το παρακάτω κείμενο είναι γραμμένο από άντρα. Έναν άντρα που δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του, να δείξει τις αδυναμίες του και να μιλήσει για τους λόγους που αγαπάει τόσο πολύ τη γυναίκα του. Κι εδώ που τα λέμε, αν κάποιος μας αγαπάει και μας θαυμάζει τόσο πολύ έπειτα από 16 χρόνια γάμου, θα είμαστε οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου!

«Δεν είναι τέλεια, όμως είναι η γυναίκα μου. Μου έδωσε την καρδιά της, την ψυχή της και την αγάπη της ακόμα κι όταν δεν την άξιζα. Με στήριξε ακόμα και στις πιο τρελές μου ιδέες και ήταν πάντα ο πιο υπέροχος σύντροφος και η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να υπάρξει!

Έχουμε περάσει πολλά μαζί...
Στιγμές όμορφες αλλά και δύσκολες και η αλήθεια είναι πως δεν μετανιώνω ούτε στιγμή για την απόφασή μου να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί της. Είναι η γυναίκα μου κι έπειτα από 16 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της!

Με κάνει και γελάω
Πάντα υπήρχε χημεία και καλή επικοινωνία μεταξύ μας και το χιούμορ της με έκανε να γελάω. Αυτό που εκτιμώ ακόμα περισσότερο, όμως, είναι ότι βρίσκει πάντα να πει κάτι αστείο στις πιο στενάχωρες και δύσκολες στιγμές μας. Η ικανότητά της να αυτοσαρκάζεται λιώνει τον πάγο και μας δένει ακόμα περισσότερο.

Τα μάτια της λάμπουν
Η ομορφιά της δεν έχει να κάνει ούτε με τις ρυτίδες της, ούτε με τα κιλά της εγκυμοσύνης, ούτε με την κούραση που καταγράφεται στο πρόσωπό της. Τα μάτια της είναι ο καθρέφτης της ψυχής της, κι η ψυχή της είναι όμορφη! Μάλιστα, κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο όμορφη και λαμπερή. Κι αυτό κάνει τα μάτια της να λάμπουν και να μην τα χορταίνω ποτέ…

Στα δύσκολα, δεν τα παράτησε ποτέ
Όσο μεγάλα κι αν ήταν τα εμπόδια που συναντούσαμε ή τα προβλήματα που μας απομάκρυναν, πίστευε πάντα στη σχέση μας και πάλευε γι’ αυτήν. Δεν ξέρω αν θα έβρισκα το θάρρος να ξεπεράσω τις αναποδιές που συναντήσαμε αν δεν ήταν πλάι μου να με ενθαρρύνει και να προσπαθεί.

Κάνουμε κοινά όνειρα
Πρώτα ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Έπειτα ονειρευόμασταν το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα, που τα παιδιά παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο τους, ονειρευόμαστε τα ταξίδια που θα κάνουμε, τις εμπειρίες που θα ζήσουμε και το πώς θα κάνουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει καλύτερο.

Νοιάζεται πάντα για όλους
Η γυναίκα μου είναι ο ορισμός του ανθρώπου που νοιάζεται και φροντίζει τους άλλους. Όχι μόνο για μας, την οικογένειά της, αλλά και για τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι, άποροι ή αδικημένοι. Η φιλανθρωπική της δράση είναι σπουδαία και την θαυμάζω πολύ γι’ αυτό.

Έπειτα από 16 χρόνια γάμου, την αγαπάω ακόμα πιο πολύ!
Κάθε μέρα που περνά την καμαρώνω κι αισθάνομαι περήφανη για την δυναμικότητα και τον τρυφερό χαρακτήρα της. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου με κάποια άλλη. Αυτό που λατρεύω πιο πολύ, όμως, είναι η ζεστή αγκαλιά της… Κάθε βράδυ, όταν ξαπλώνουμε αγκαλιά, σβήνουν όλα τα άγχη μου κι ο κόσμος είναι και πάλι όμορφος κι αγνός. Έπειτα από 16 χρόνια γάμου την αγαπάω πιο πολύ από την αρχή. Κάθε μέρα και πιο πολύ….»

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!