5 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν και 5 που δεν ταιριάζουν!
5 συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν και 5 που δεν ταιριάζουν!


Ναι, είμαστε ρομαντικοί και πιστεύουμε στη δύναμη του έρωτα να μας οδηγεί σωστά, αλλά να μας βοηθάει κιόλας να ξεπερνάμε τα εμπόδια στο δρόμο για την ευτυχία. Υπάρχουν όμως και άλλοι «φύλακες άγγελοι» εκεί έξω που μας προειδοποιούν για τις σχέσεις που επιλέγουμε να κάνουμε και καλό είναι να έχουμε υπ’ όψιν όσα μας λένε για να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μιλάμε φυσικά για τους φίλους μας τα άστρα που σπανίως πέφτουν έξω κι έχουν τις απαντήσεις όταν όλοι οι άλλοι σωπαίνουν. Άσχετα, λοιπόν, αν είναι πολύ αργά για ν' αλλάξετε γνώμη, δείτε τι λένε για τα καλύτερα και τα χειρότερα ζευγάρια ζωδίων...

Αρχίζοντας με τα καλά νέα, οι 5 καλύτεροι συνδυασμοί για μια ευτυχισμένη συμβίωση είναι:

Κριός με Υδροχόο
Εξαιρετικά περιπετειώδεις και οι δύο, έτοιμοι για όλα εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας, ο Κριός με τον Υδροχόο δεν βαριούνται ποτέ μαζί. Αναζητούν διαρκώς νέες εμπειρίες και ξέρουν να διασκεδάζουν είτε μόνοι είτε με τους φίλους τους. Κατά συνέπεια, η σχέση τους δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον της και όλοι καμαρώνουν το πόσο γεμάτοι και δεμένοι είναι.

Ταύρος με Καρκίνο
Αυτά είναι δύο ζώδια που καταλαβαίνουν αληθινά ο ένας τον άλλον και γνωρίζουν ακριβώς τι θέλει ο σύντροφός τους από εκείνους και από τη ζωή του γενικότερα. Η σχέση τους είναι από εκείνες που μόνο δυναμώνουν με το πέρασμα του χρόνου, αντέχουν σε κάθε φουρτούνα και αφήνουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στους δύο συντρόφους και τους γύρω τους.

Λέων με Τοξότη
Μόνο η λέξη παθιασμένη μπορεί να χαρακτηρίσει τη σχέση ενός Λέοντα με έναν Τοξότη, αφού μιλάμε για δύο ζώδια που αγαπούν απίστευτα τη ζωή και όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος μ’ εκείνους. Φιλόδοξοι και με πίστη στα όνειρά τους, είναι έτοιμοι να τα κυνηγήσουν με λύσσα όσο και να στηρίξουν τους συντρόφους τους στην εκπλήρωση των δικών τους.

Ζυγός με Δίδυμο
Αθεράπευτα ρομαντικοί και έτοιμοι να αφιερώσουν όλη τους την ενέργεια στο να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλον, ο Ζυγός με τον Δίδυμο μοιάζουν σαν ένα ζευγάρι βγαλμένο απ’ τον κινηματογράφο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον ιδανικά, ενώ, μακριά απ’ το κρεβάτι, η σχέση τους χαρακτηρίζεται από παροιμιώδη ηρεμία, κατανόηση και σοφία.

Ιχθύς με Σκορπιό
Είναι το κλασικό ζευγάρι που συνεννοείται με τα μάτια, βλέπουν κατευθείαν στην ψυχή του συντρόφου τους και ξέρουν ο ένας ακριβώς τι σκέφτεται ο άλλος, σε βαθμό μεταφυσικό. Για τον Ιχθύ και τον Σκορπιό, η πιο σημαντική ερωτογενής ζώνης είναι το μυαλό και τους τρελαίνει κάθε φορά ότι ο σύντροφός τους ξέρει τόσο καλά πώς να την ερεθίζει.

Στον αντίποδα, οι 5 χειρότεροι συνδυασμοί, εγγύηση για μια ταραχώδη συμβίωση είναι:

Αιγόκερως με Κριό
Με τον παρορμητικό, ανυπόμονο Κριό, ο καλόβολος και υπεύθυνος Αιγόκερος είναι καταδικασμένος να βρει τον μπελά του. Η συμβίωση τον γεμίζει με άγχος, ενώ για τον Κριό, η ζωή με έναν χαμηλών τόνων, ελεγχομανή σύντροφο μπορεί να γίνει ανυπόφορη και να ξυπνήσει τα πιο άγρια αντιεξουσιαστικά του ένστικτα.

Υδροχόος με Ταύρο
Ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητος και δραστήριος, ο Υδροχόος δεν μπορεί παρά να νιώσει παγιδευμένος όταν βρεθεί να συμβιώνει με έναν πεισματάρη και ισχυρογνώμονα Ταύρο. Αυτός, πάλι, όσο παραδοσιακός, πιστός και συμπονετικός και αν είναι θα δυσκολευτεί πολύ να δαμάσει τον προοδευτικό και ασυμβίβαστο σύντροφό του.

Ιχθύς με Δίδυμο
Είναι καλλιτεχνική φύση, εμπιστεύεται υπερβολικά τη διαίσθησή του και έχει μια πηγαία, ειλικρινή διάθεση να κατανοήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου του. Πώς να ταιριάξει, λοιπόν, ο Ιχθύς με τον Δίδυμο που είναι περιπετειώδης και γεμάτος ενέργεια, αλλά και απρόβλεπτος, ανυπόμονος και πάντα έτοιμος να αλλάξει γνώμη και στάση.

Καρκίνος με Ζυγό
Αναποφάσιστος, υπεραναλυτικός και γεμάτος αναστολές, ο Ζυγός μπορεί να παιδέψει πολύ έναν Καρκίνο που είναι σταθερός στις απόψεις του, πιστός στους ανθρώπους και συναισθηματικός με τις σχέσεις του. Με λίγα λόγια, όταν έχει ανάγκη να γκρινιάξει δεν εκτιμά την ανάγκη του συντρόφου του να… ζυγίσει την κατάσταση για να είναι αντικειμενικός.

Παρθένος με Τοξότη
Πάρτε έναν τελειομανή, πρακτικό, εργατικό Παρθένο και βάλτε τον να συμβιώσει με έναν αεικίνητο, ανεξάρτητο και καλοπερασάκια Τοξότη. Ο ένας θέλει ασφάλεια όταν ο άλλος θέλει ρίσκο και ηρεμία όταν ο άλλος θέλει αναταραχή κι έτσι, οι πιο απλές καθημερινές αποφάσεις γίνονται πεδία μαχών που εξαντλούν τους δύο συντρόφους και δεν καταλήγουν πουθενά!

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!